(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAMIN ‘ÖZÜ’ OLDU!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İklimlendirme Uzmanı Eray İlhan ile Betigül İlhan’ın yavruları Ahmet Ata, erkekliğe adım atışını arkadaşları ve aile büyükleri ile kutladı.

Ahmet Ata’nın sünnet düğün eğlencesi, İstikbal Caddesindeki evlerinin önünde çalan yöresel şarkılarla başladı.

Daha sonra oluşan uzun araç konvoyu ile şehir turu gerçekleştirilen etkinlikte, final ise Kırmacı Mahallesi mevkisindeki Tims Fabrika Salonu’nda yapıldı.

Ahmet Ata için, arkadaşları ile eğlenebileceği geniş açık mekanın hazırlandığı düğünde, animatörler ve çalan müzikle çocuklar gönüllerince eğlendi.

Bu arada, Betigül-Eray İlhan çifti de Kirve Aziz-Nurdan Gebeş çifti ile davetlileri salon kapısında karşıladı.

Hafif müzik eşliğinde yenilen yemeklerin ardından eğlence kısmında ise Ahmet Ata, anne ve babası, arkadaşları ile birlikte Balkan Bandosu eşliğinde alkışlar arasında salona girdi. Ahmet Ata, bandonun çaldığı şarkılarla oynadı.

Daha sonra Orkestra Fabrika’nın sahne aldığı gecede eğlence başlarken, Betigül-Eray İlhan çifti davetliler ile yakından ilgilendi.

Sünnet Düğünü pastasının kesilmesi ve Ahmet Ata’ya getirilen hediyelerin verilmesi ile devam eden sünnet düğününde eğlenceye dansöz Olga’nın kıvrak dansları renk kattı.

Ukrayna-Rus anne babanın kızı Olga, Türkiye’de sürdürdüğü dansözlük mesleğindeki tüm maharetlerini, Ahmet Ata’nın düğününde ortaya koydu.

Oyunlarını, davetlilerle de bütünleştirmeyi bilen Olga’nın, Ahmat Ata’nın dedesi İsmail İlhan ile birlikte oynadığı anlar ise davetlilerden büyük alkış aldı.

Eğlencenin doruk yaptığı gecede; CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, bazı yönetim kurulu üyeleri, eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü ailesi, iş dünyasından çok sayıda isim, İlhan ailesinin dost ve yakınları yer aldı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; erkekliğe adım atan Ahmet Ata’ya gelecek yaşamında başarılar diliyor, Betigül-Eray İlhan çiftini de kutluyoruz.

DİĞER FOTOĞRAFLAR EKLENECEK...




Bu sayfayı yazdır

6.06.2022 12:07:33

Bu haber 1211 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 42 kişi online
Toplam ziyaret : 76.047.966

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri