(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÖCEK İŞİN SÜRPRİZİYDİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneğince, geleneksel “Pilav Günü” etkinliği düzenleneceği bildirildi.

Dernek Başkanı Nalan Genç, Hakimiyet Yayın Grubunu yaptığı ziyarette, bu yıl derneklerinin kuruluşunun 23. yılını kutladıklarını söyledi.

Genç, geleneksel hale getirdikleri “Pilav Günü” etkinliklerini de, kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla biraz daha geniş kapsamlı tuttuklarını belirterek, şöyle dedi:

Böcek sürprizi!

“28 Mayıs Cumartesi saat 13.30’da ilçedeki ve ilçe dışından gelecek olan dernek üyelerimizle Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesindeki Ereğli Lisesi Bahçesinde buluşacağız. Geleneksel pilav ile birlikte ikramlarımızı sunacağımız etkinliğimizde, Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunu yazarlarımız; Ayşe Eren, Ümit Uzunhasanoğlu, Gül Gürelyüz, Bayram Sarı ve Gürdal Özçakır da mezunlarımızla bir arada olacaklar. Günün sürprizi ise, aynı zamanda mezunlarımızdan Özkan Doğan'ın da üyesi olduğu “Böceeeek Grubu” davetlilerimize konser verecek. Bu sürprizimizi de ilk kez Hakimiyet aracılığıyla duyuruyoruz.

Akşam yemeği Büyük Anadolu’da…

Burada son derece keyifli geçeceğini umduğumuz etkinliğimizin ardından ise akşam yemeğinde davetlilerimizle yeniden bir araya geleceğiz. İlçe dışından çok sayıda mezunumuza ulaşma imkanı bulduğumuz bu önemli günümüzde, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel tesislerinde güzel bir akşam yemeğimiz olacak.

Ve Sabah Kahvaltısı…

29 Mayıs Pazar ise güzel bir sabah kahvaltısı keyfe yaşayacağız. Erdemir Misafirhanesi mevkisindeki Taş Kafe’de düzenleyeceğimiz kahvaltımız saat 11.00’de başlayacak. Etkinliklerimize katılmak isteyen üyelerimiz, aşağıdaki telefon numaraları ile irtibat kurabilir. Rezervasyon yaptırabilirler.”

Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nalan Genç’in, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’a, gerçekleştirdikleri dernek faaliyetleri ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardığı ziyarette, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kılıçarslan, Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Kapan da yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

22.05.2022 12:05:23

Bu haber 1008 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.245

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
420 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri