(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MORALLİ GİDİYORLAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Atatürk Ortaokulu Kız Futbol takımı antrenörü Kaan Ulusoy, Zonguldak’ı tamsilen katılacakları Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Takımı Türkiye Finalleri”ne en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ulusoy, Mers Otomotiv ortakları Eylem Ertuğ Ertuğrul ve Mustafa Sünger’in sponsorluğunda, Taşkefe’de sporculara idman sonrası verilen moral yemeğinde Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Okul Sporları Federasyonu’nca Aralık 2021’de düzenlenen müsabakalarda “Zonguldak İl Birincisi” olduklarını hatırlattı.

Grup karşılaşmalarındaki başarıları ile finale yükselen takımın, Kırıkkale’de düzenlenen turnuvada da rakiplerini yenerek şampiyon olduklarını anlatan Ulusoy, şöyle dedi:

“Böylece takımımız, Türkiye’de ilk 8 takım arasına girmeyi başardı. Bu derecemizle, Manisa’da 22-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ‘Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandık.

TAKIMIN PERFORMANSI İYİ

6 eğitmen-öğretmen nezaretinde 18 sporcumuz ile 21 Mayıs gecesi ilçeden hareket edeceğiz. İstanbul, Bursa, Maraş, Van, Ordu, Denizli ve Uşak takımların yer aldığı şampiyonada Zonguldak’ı temsil edeceğiz. Katılacağım şampiyonada 8 takım arasında iyi bir derece yapmaya çalışacağız. Takımızın şu anki performansı oldukça iyi, her sporcumuza güveniyoruz. Aramızda, okulumuzda eğitim-öğretim gören Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kadın Futbol takımında oynayan sporcularımız da var. Güzel bir ekip olduk. 3 yıldır bir arada bir ekibiz. Covid-19 pandemisi nedeniyle yaklaşık 2 yıl ara verdiğimiz çalışmalarımıza bu yıl başladık.

Takımızın başarısında katkısı olan önemli destekler de alıyoruz. Başta Ereğli Belediyesi olmak üzere; Mers Otomotiv, Ahmet Yahyaoğlu, Mehmet Alim, Recep Özkayıkçı’ya teşekkür ediyoruz.”

KAPTAN ASLI: UYUM İÇİNDEYİZ

Takım Kaptanı Aslı Sünger de, elde ettikleri başarıların, sağladıkları birlik ve beraberlikten kaynaklandığını savunarak, şunları söyledi:

“Takımdaki futbolcular birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Zaten ruhu da buradan geliyor. Bize inanan hocalarımıza, müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Takım kaptanlığını şahsıma layık gördükleri için hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Üstlendiğim kaptanlık görevimde takım ruhunu saha içi ve dışında da koruduğumu düşünüyorum. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmayan takım arkadaşlarımızın da ayaklarına, emeklerine sağlık diyorum. Manisa da da güzel sonuçlar elde ederek İlimizi en iyi şekilde temsil etmek, Türkiye Şampiyonluğuna oynamak istiyoruz.  Bu konuda takımıza da güveniyorum.”

Okul Öğretmenleri; Kaan Ulusoy, Zeynep Kırmacıoğlu, Fatih Elekoğlu, Musa Buğra Polat, Hünkar Ezer ve İlker Bozkurt nezaretinde 18 takım oyuncusu öğrenci, Ereğli belediyesince tahsis edilen otobüsle 21 Mayıs geçe saatlerinde, Manisa’daki Türkiye Finallerine katılmak üzere ilçeden ayrılacaklar.




Bu sayfayı yazdır

20.05.2022 11:25:35

Bu haber 909 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.016.914

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
801 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri