(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇEYREK FİNALDELER!!!

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar, Çeyreek finale yükseldiler.

Antalya’nın Manavgat İlçesindeki Sitestar Tesislerinde başlayan şampiyonada, dün, Iğdır İdmanyurdu’nun, 80 dakikası golsüz (0-0) tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucu; Öner, Aytaç ve Cihat’ın golleri ile 3-2 tamamladı.

Bugün, Özsoy Prodüksiyon’un Youtube’den canlı yayınladığı, grubun son maçında Milas (Muğla) Veteranlarla karşılaşan Ereğli ekibi, Talat  Hayrettin ve Serdar’ın golleri sonucu sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar Kulübü Başkanı Turgut Tanyıldız, karşılaşma sonrası sahaya girerek galibiyet sevincinin futbolcularla paylaştı.

Aldığı sonuçla Çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar, yarın Manisa Veteranlar ile oynayacağı karşılaşmayı da kazanarak yarı finale yükselmek istiyor.

Takım Kaptanı Eski Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, hedeflediği şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “şampiyonada iyi bir hava yakaladık. Tek vücut olarak kenetlendiğimiz şampiyonaya emin adımlarla ilerliyoruz. Yönetimimize, teknik heyetimize ve desteğini esirgemeyenlere sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

11.05.2022 20:27:30

Bu haber 760 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.770

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri