(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YALNIZ KALMIYORLAR!

ANTALYA

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar Takımına ziyaretlerde bulunuluyor.

Karadeniz Bölge şampiyonu olmasının ardından Türkiye finallerine kalan Ereğlili veteranları, Antalya’nın Manavgat İlçesindeki Sidestar Tesislerinde devam eden şampiyonada, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ziyaret etti.

Duruk, beraberinde eski Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden, CHP Konyaaltı İlçe Sekreteri Ali Kurtoğlu ile birlikte ziyaret ettiği Kdz. Ereğli Zafer Men Veteran takımı sporcularını kutladı.

Kurtoğlu’nun, her fırsatta Karadeniz Ereğli’den bahsettiğine değinen duruk, “bu vesileyle sizlerle geçmişten beri tanışıyor gibi hissediyorum. Önemli bölge liginde şampiyon olarak Türkiye Finallerine kalmanız büyük başarı. Yönetiminizi, teknik kadronuzu ve futbolcularınızı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

CHP Konyaaltı İlçe Sekreteri Ali Kurtoğlu da, ‘hemşehrilerim’ dediği Ereğli ekibinin Başarları ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Karadeniz Ereğli Zafer men Veteranlar Kulübü Başkanı Turgut Tanyıldız ise gerçekleşen ziyaretten son derece memnunluk duyduklarını ifade ederken, Takım kaptanı eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli ise  ziyaretin, kendileri için büyük moral olduğuna eğdindi.

Diğer yandan, iş seyahati amacıyla Antalya’da bulunan Mustafa Sünger de, tesislerde ziyaret ettiği takımı kutladı, Kaptan sesli ve ekibine başarı dileğinde bulundu.

Öte yandan, dün Çaycuma veteranları 4-2 ile geçen Karadeniz Ereğli ekibi, bugnü saat 17.30’da Iğdır İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşam Youtube üzerinden canlı izlenebilecek.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://youtu.be/JO-MXTC5wOw




Bu sayfayı yazdır

10.05.2022 16:03:47

Bu haber 772 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.267.578

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
663 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
927 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2053 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri