(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TARTIŞMAYI DOĞRULADILAR!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası mevcut Başkanı Cevdet Civelek, ilçede kurulu Erbirlik Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinden destek istedi.

Civelek, bir araya geldiği bir grup kooperatif üyesine hitaben yaptığı konuşmada, kooperatifi birlik ve beraberlikle kurduklarını hatırlattı.

29 Ocak’ta gerçekleştirilecek Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde üyelerin oylarına talip olduklarını yineleyen Civelek, şunları kaydetti:

“Buraları başkalarına teslim etmeyeceğiz. Kesinlikle bizi dışarıdan kimse yönetemez. İçimizde kavga da ederiz yumruklaşırız da, her şey olur. Biz işimize bakacağız. Herkes de işine baksın. Daha çok işlerimiz var. Bazı şeyleri sandıkta göreceğiz. Cumartesi Erbirlik olarak, Ereğli Birlik olarak hepimiz beraberiz ve sandığa gideceğiz. Orada hesabını soracağız."

TATSIZLIĞI DOĞRULADI!

Kooperatif Başkanı Seçkin Turhan da, Civelek’e destek vereceklerini dile getirdiği konuşmasında, “Öncelikle başkanımdan Cumartesi günü yaşanan tatsızlıktan dolayı kendim, yönetimim ve üyelerim adına özür diliyorum. Bugüne kadar yönetim olarak aldığımız kararların arkasında siz değerli üyelerimiz sonuna kadar durdunuz. Bazı basın organlarında bizim birliğimizin beraberliğimizin bozulduğu yönde asılsız haberler yayınlandı. Erbirlik olarak canla başla biriktiğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz Erbirlik ailesiyiz Bizim düzenimizi dışarıdan hiç kimse bozamaz. Bu birliği bozmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından, toplantıya katılan bir grup kamyoncu esnafı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

26.01.2022 15:49:38

Bu haber 752 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
28.01.2022 11:35:44
kıslalı diyor ki;

baskan seckıne guvenme satar senı






Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri