(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MECLİS BAŞKANI RAHATSIZ OLMUŞ!

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, yoğun kar yağışı yaşanan bölgede merkez ve köylerde ulaşımda sıkıntılar yaşandığını bildirdi.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Pulat, ülke ve Zonguldak’ı etkisi altına alan soğuk hava dalgası ile yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti.

CHP’li Belediyelerin ise ellerinden geldiğince mücadelesini sürdürdüğünü savunan Pulat, şunları kaydetti:

“Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezlerimiz ve köy yollarımızda sıkıntılar yaşanmaktadır. Belediyelerimiz ellerinden geldiğince bu şartlarda mücadele etmektedir. İlçe merkezleri ve mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediyelerimiz vatandaşların imdadına yetişmekte, ilçe sınırları içerisindeki köy yollarına ellerinden geldikçe yardım etmektedirler.

MECLİS BAŞKANI RAHATSIZ OLMUŞ!

Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’un vatandaşların zor durumda kalmamaları için sosyal medya hesabından yaptığı insanlık gereği paylaşım, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi rahatsız etmiş görünüyor.  Vatandaşlara faydalı olabilmek, hizmet götürmek ne zamandan beri eleştirilmesi gerekli bir durum olmuştur. Kendi görevlerini yerine getirememeleri zorlarına gitmektedir. Başkanımıza İlçe merkezine hizmet etmesi gerektiği yönünde telkinde bulunuyor. Hizmetlerde bir aksaklık olsaydı bunu bas bas bağırarak her yerde anlatır, ulusal basına kadar taşırdınız. Bu tip tavsiyeleri kendi partinizin belediye başkanlarına yaparsanız, belki mahalle aralarındaki çöpleri toplayarak çöp dağlarını ortadan kaldırırlar.

DERMAN OLMAK İÇİ ÇALIŞIYORLAR

Başta Devrek Belediye Belediyemiz olmak üzere tüm Belde, İlçe, İl ve Büyükşehir Belediyelerimizin vatandaşımızın her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarına ‘derman olmak’ olmak üzere çalışmaktadırlar. Bunlardan rahatsız olacaklarına, işgal ettikleri makamların ağırlığını taşıyarak daha seviyeli bir dil kullanmaya, vatandaşa hizmete öncelik vererek görevlerini yapmaya davet ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

25.01.2022 15:05:13

Bu haber 688 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
25.01.2022 20:48:42
ereğlili diyor ki;

gelde ereğlinin mahallerine bak




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.536

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri