(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TECRÜBESİYLE...

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sefayi Yılmaz, Oda’nın yapılacak genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Yılmaz, sosyal hesabından yaptığı paylaşımında, 27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Kdz. Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olacağını duyurdu.

ÜYELERİMİZLE İYİ İLİŞKİLER İÇİNDEYİZ

Bu arada Yılmaz, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, berberlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Meslek yaşamımda her zaman müşteriyi ‘velinimet’ olarak gördüm ve mesleğimizin kurallarına her zaman riayet etmek için üstün çaba sarf ettim. Aynı zamanda, bizler için son derece önemli kurulu olan Odamız yönetiminde de görevler alarak, üyemiz meslektaşlarımızla sürekle dayanışma içinde oldum. Halen gerek erkek, gerekse bayan kuaförlerimiz ve güzellik salonu işleten üye arkadaşlarımızla iyi ilişkiler içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

EKİBİMİZLE HAZIRIZ

Yaptığım çalışmalar sonucunda, Odamızda Başkan olarak yeniden görev almak ve üyelerimizin talep ve sorunlarına ilişkin çalışmalar yapmak gerektiği kanaatine vardım. Bu doğrultuda görüşmeler yaptığım üyelerimizden de son derece olumlu ve verimli sonuçlar aldım. Tüm bu gelişmeler ışığında oluşturduğum ekibimizle, üyelerimizin göstereceği teveccüh ile birlikte Kdz. Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası’nı yönetmeye hazır hale geldik. Bu inançla çıktığımız yolda başarılı olacağımıza inanıyor, tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

21.01.2022 16:38:23

Bu haber 1327 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
21.01.2022 22:38:29
Nizamettin Halıcıoglu diyor ki;

Hayırlı ugurlu olsun başarılar yönetim tecrüben ve kişiliğinle güzel işler yapacağına inanıyorum.




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.128

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
222 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri