(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TATİL Mİ DEDİNİZ?!.

KDZ/EREĞLİ

Ülke genelinde olduğu gibi, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Anaokulu, İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarında yarı yıl tatili bugün başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail, Aksoy, beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürler Adem Gül ve Bahattin Girgin ile birlikte Bölücek İlkokulu ile Ortaokulunda 1. Dönem karne dağıtım törenine katıldı.

Bu arada; aralarında Cumhuriyet Ortaokulu, Turgut Reis Ortaokulu, Erdemir İlkokulu, Kavaklık İlkokulu olmak üzere tüm okullarda aynı saatlerde karne dağıtım merasimleri düzenlendi.

Okullardaki dağıtım ardından çekilen hatıra fotoğrafları sonrası birlikte okunan İstiklal Marşı ardından öğrenciler okullardan ayrıldılar.

AKSOY’UN MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aksoy, Yarıyıl tatili dolayısıyla yayınladığı mesajında, İlçe genelinde 126 okulde eğitim gören 32 bin 634 öğrencinin bugün 1. Dönem karnelerini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Sevgili Öğrenciler, bir dönemi daha tamamladınız. Gayretlerinizden dolayı hepinizi kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, inancınızı, cesaretinizi, kendinize olan güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Yeter ki bilgiye, araştırmaya, öğrenmeye ve gelişime olan merak ve inancınız daima olsun. Ülkemizin en büyük gücü sizlerin, tatilinizi,  kitap okuyarak, dinlenerek, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak geçirmenizi arzu ediyorum.

KARNELER GÖSTERGE DEĞİLDİR

Kıymetli Veliler, öğrencilerimizin almış oldukları karneler, Onların ne kadar zeki olup olmadığının bir göstergesi değildir. Öğretilen konuları ne kadar öğrenip, öğrenemediklerinin göstergesidir. Alınan notlar, yalnız öğrencinin değil, genel olarak hepimizin çabalarını gösterir. Yarıyıl tatili, tüm aile bireylerinin birlikte vakit geçirerek, çocuğun motivasyonunu arttırmak adına büyük bir fırsattır. Çocuklarımızla özel zaman geçirmek, kurduğunuz bağı geliştirecek ve özgüveninde olumlu etkilere vesile olacaktır.

EN BÜYÜK PAY ÖĞRETMENLERİN

Değerli Öğretmenler, geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Sizler, öğrencinin içindeki cevheri ortaya çıkmakta, vatanına, milletine ve devletine sadık bireyler yetiştirmektesiniz. Öğrencilerinizin bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek, kendini ifade edebilen, sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olabilmeleri için bir dönem boyunca yoğun bir şekilde emek verdiniz. Göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, bütün öğretmen ve öğrencilerimize aileleriyle birlikte huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

21.01.2022 14:37:38

Bu haber 862 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.085.329

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
188 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri