(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BOZKURT'TAN CAMİ'YE İLİŞKİN..!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “25 yılı aşkın zamandır bu ilçede yöneticilik yapanların sahilden başka ortada hiçbir eseri yokken AK Parti’nin yaptığı hizmetleri hiçe saymaya kalkmasını ibretle izliyoruz” dedi.

Bozkurt, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, 2022’de iktidara gelen partilerinin, Ereğli İlçesinde hayata geçirdiği hizmetleri sıraladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ise verdiği birçok söz ve vaadi yerine getiremediğini iddia eden Bozkurt, Kent Meydanı, Belediye Sarayı, Sahil Bandındaki Spor Kompleksinin yıkılarak yerine balık lokantası yapılması, Halk Kafe ve eski SBD’deki çay fiyatları, Belediye Spor Kulübü,  İmar Revizyonu gibi konularını kon ubaşlıklarıyla anlatarak, cami meselesi ile ilgili de şunları kaydetti:

“Sayın Başkan 2012 yılında revizyon imar planı çalışması yaptığında Kdz. Ereğli’nin gelecek 50 yılının 250 bin nüfusa göre planlandığını en az 20-30 yıl daha yeni bir revizyonsa ihtiyaç olmayacağını söylemişti. Ancak aradan 8 yıl geçtikten sonra yeni bir revizyon çalışmasına girmek hangi tecrübe ve hangi duayenliktir. Yeni bir revizyon çalışmasının amacı nedir? 25 yılı aşkın zamandır bu ilçede yöneticilik yapanların sahilden başka ortada hiçbir eseri yokken AK Parti’nin yaptığı hizmetleri hiçe saymaya kalkmasını ibretle izliyoruz

Posbıyık’ın kendisi ile defalarca çelişen söylemlerine 25 yılı aşkın zamandır Ereğli halkı alışmıştır. Bunun en son örneği Sayın Başkan’ın sahile yapılması planlanan Cami Projesi ile ilgilidir. Sayın Başkan 2021 yılının Haziran ayındaki Belediye Meclisi toplantısında Cami projesinin denizin bir kısmı doldurularak amfi tiyatronun olduğu bölgeye yapılacağını kendisi görselleri ile birlikte bizzat açıklamıştır. Cumhurbaşkanımıza Zonguldak mitinginde bu konuyla alakalı dosya yollayıp amfi tiyatronun olduğu bölgeye cami yapılmasını talep etiğini ifade etmiştir. Ancak 7 ay geçtikten sonra Sayın Başkan o günkü projeleri ve söylemlerini unutmuş olacak ki, bu gün kendisinin söylediği yere camii yapılmasına şiddetle karşı çıkacağını söylemektedir. Şu an gündeme gelen sahile camii projesi Sayın Başkan’ın daha önce kendisi tarafından hazırlanan ve kamuoyuna açıklanan proje ile temel esasları aynıdır.  7 ayda ne oldu da Sayın Başkan kendi hazırladığı ve kamuoyuna açıkladığı projeyi hayata geçirmek istediğimizde ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Toplumu kutuplaştıracak ve huzursuzluk çıkartacak söylemlerde bulunmaktadır. AK Parti iktidarı olarak bizim işimiz hizmet işidir. Belediye yönetiminin hangi partiden olduğuna bakılmaksızın hizmet üretmeye devam edeceğiz”




Bu sayfayı yazdır

11.01.2022 14:11:31

Bu haber 648 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
12.01.2022 11:24:59
Ereğli diyor ki;

Ak partinin belediyeyi elinde bulundurduğu dönem dahil olmak üzere ilçemize hiç faydalı bir icraatı olmamıştır. Bölge yöneticilerinin basiretsiz ve kendi çıkarlarına göre hareket etmeleri, Bölgedeki milletvekillerinin anlamsız isteklerine boyun eğmeleri nedeniyle de yakın gelecekte ortadan kaybolacak partileri ile beraber siyasi varlıklarını yitirecekler. Göz göre göre Ereğli nin en güzel yerine cami dikmek ihanet etmek ile eşdeğer iştir. Biraz akılları varsa bu işte topa girmesinler...
12.01.2022 08:53:21
ByKaL diyor ki;

Ereğli'de ki bütün sorunlar bitti en çok ihtiyacımız olan camii için yer sorunu kaldı değil mi !!!!! Siyaset işte ne denir ki.






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.335

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri