(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

10 OCAK DOLAYISIYLA…

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ne, (ZGC) siyasi parti ziyaretleri gerçekleştirildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık ve Kadın Kolları Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şennur Danış ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, ZGC Yönetim Kurulu Başkanı Derya Akbıyık nezdinde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladılar.

YENİDEN REFAH BAŞKANIYLA…

ZGC’ye ikinci siyasi ziyaret ise Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı ve partilileri tarafından gerçekleştirildi.

Sarı, Akbıyık’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Yerel basına “büyük önem verdiklerini” belirterek, şunları kaydetti:

“10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun ve her geçen gün daha iyi şekilde kutlamak nasip olsun. Gazetecilerimizin ve Gazete sahiplerimizin önümüzdeki zamanda daha refah şekilde imkanlara kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Biz yerel basına önem veriyoruz. Ulusal basın bizim partimize ekranlarda yer vermiyor. Sağ olsun yerel basın hakkaniyetten yana.”

Yeniden Refah Partisi Başkan Yardımcısı Muhittin Açıkgöz’ün yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri, ayrıca Zonguldak'taki Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek, başkan Mustafa Emen ile de görüştü.

DEVA PARTİSİ ZİYARETİ

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş de, İl Teşkilat İşleri Başkanı Samet Albayrak ve Merkez İlçe İdari ve Mali İşler Başkanı Mehmet Çamur ile birlikte gerçekleştirdiği ZGC ziyaretinde, Çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Ziyarette, ilçede çözüm bekleyen Onkolog sorununa da değinen Keleş, şöyle dedi:

"Zonguldak emeğin başkenti ama geri kalan illerden biri. Onkolog eksiğini gideremedik. Sebep ve sonucu irdelenmesi gerekiyor. Bir tane Onkolog var ve bütün yük onda. BEÜ'nün de ne kadar başarılı olduğu ortada, sadece eleştirmek derdinde değiliz. Acil eylem planı ile beraber iktidara talibiz. Biz dersimize çalışıyoruz. Zonguldak'ın temel sorunlarını biliyoruz. Biz bu şehir ve ülke için her şeye hazırlanıyoruz. Filyos Vadisi’nde netleşmeyen sorunları biliyoruz.”

AKBIYIK MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

ZGC Başkanı Derya Akbıyık ise gerçekleştirilen siyasi parti ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek, “10 Ocak biz gazeteciler için son derece önemli bir gündür. Siyasilerimizin de bugünümüzde yanımızda olmasından elbette mutluluk duyduk. Duyduğumuz memnuniyetin yanı sıra, mesleki olarak yaşadığımız sorunların çözümüne yönelik desteklerini beklediğimizi de ilettik” dedi.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2022 22:32:31

Bu haber 736 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.080.600

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
181 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri