(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LİSANSLARINI GÜNCELLİYORLAR

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 3 bant bilardo sporcuları lisanslarını yenileme işlemlerini sürdürüyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu’nca (TBF) alınan yeni kararlar kapsamında gerçekleştirilecek Zonguldak 23 Bant İl Birinciliği karşılaşmaları öncesinde, sporcular, İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerinde lisanslarını güncelliyorlar.

Mevcut lisanslı sporcular, TBF hesabına 50’şer lira yatırıp, ilgili resmi evrakı doldurduktan sonra, Gençlik ve Spor Müdürlüklerine müracaatta bulunuyorlar.

Karadeniz Ereğli’deki 3 Bant Bilardo Sporcuları da, katılacakları İl Şampiyonası öncesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerinde işlemlerini tamamlamalarını ardından güncellenen lisanslarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’ten teslim alıyorlar.

KAYITLAR 10 OCAKTA AÇILIYOR

Bu arada, TBF Zonguldak İl Temsilcisi Deniz Yücesan, oluşturduğu il temsilci yardımcıları aracılığıyla, İl Şampiyonası programını açıklamaya başladı.

Yapılan açıklamaya göre, İl genelinde lisanslarını güncelleyen yada yeni lisans alan sporcuların katılabileceği 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası 1. Etap karşılaşmalarına kayıtlar 10 Ocak’ta başlayacak.

TBF tarafından oluşturulan, “ilturnuva.bilardo.gov.tr” sitesinden yapılacak müracaatlar 12 Ocak saat 23.59’da ‘otomatik olarak’ kapanacak.

Temsilcilik, katılım sayısına göre oluşacak grup ve turnuva sistemini ise 13 Ocak’ta açıklayacak.

Katılım ücreti olarak bu yıl 35 lira belirlenen turnuvaya katılabilmek için ise sporcular Covid-19 tedbirleri kapsamında aşı kartı, PCR testi gibi belge ve bilgilerini yanlarında bulunduracaklar. Talep edilen belgelerden herhangi birinin bulunmaması halinde sporcu şampiyonaya katılamayacak.

Bu arada, geçtiğimiz sezon oyan anında vuruş yapma saniyesi 30’dan, yeniden 40 saniyeye çıkarıldı.

MAÇ SALONU KURA İLE…

Diğer yandan, TBF Zonguldak İl Şampiyonası etaplarının oynanacağı salon ise kura çekimi ile belirlendi.

Temsilci Yücesan’ın, Bilardo Spor Salonu bulunan merkez, Ereğli ve Çaycuma ilçelerinden belirlediği yardımcıları ile bir araya geldiği toplantıda, İl Şampiyonaları ve resmi turnuvaların oynanacağı salonları belirlediler.

Alınan ortak karar sonrası salonun kura ile belirlenmesi kararlaştırılırken, çekilen kurada ise İl Şampiyonalarının; Çaycuma, Kdz. Ereğli ve Zonguldak Merkez, 19 Mayıs, 29 Ekim gibi günlere özel gerçekleştirilecek resmi turnuvaların ise Zonguldak, Kdz. Ereğli, Çaycuma sıralamasına göre oynanması kararlaştırıldı. Bu sistem, alınacak bir başka karar olmadığı sürece dönüşümlü olarak devam edecek.

Buna göre, TBF 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası’nın ilk etabı Çaycuma’daki  “Saloon Cafe & Bilardo’da oynanacak.




Bu sayfayı yazdır

5.01.2022 20:22:37

Bu haber 570 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.532

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri