(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KÜÇÜKLERİN ÜNİVERSİTE KEYFİ!

ÇAYCUMA

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Şehit Hasan Yağlı İlkokulundaki bir grup öğrenciye, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu’na teknik gezi düzenledikleri bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, Okulun 3. sınıf A, B, C şubesinden 44 öğrenci, ‘Mavi Bilyeden Uzaya’ eTwinning Projesi kapsamındaki gezinin, okul öğretmenleri Ali Hasırcı ile Bilal Gegecan’ın yanı sıra Zeynep Hasırcı öncülüğünde gerçekleştirildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Gerçekleşen gezide; MYO Müdür Yardımcısı Dr. Umut Üzmez tarafından öğrencilere derslikler, kütüphane, çalışma salonu, çağrı merkezi laboratuvarı, kabin simülasyon (mock-up) sınıfı, kimya-mikrobiyoloji laboratuvarı, ahşap oyuncak atölyesi ve müzesi, açık ve kapalı spor alanları gezdirilmesinin yanı sıra kampüs tanıtıldı. Üniversite öğrencilerince, küçük misafirlere uzay mekiği maketi ve uzay-uçak temalı resim el-işi yaptırılan çalışmaları eğitim binasında sergilendi. Öğretim Görevlisi Çisem Mangaltepe tarafından kabin simülasyon (mock-up) sınıfında; uçak içerisinde alınacak güvenlik önlemleri ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi, ikram ve servis teknikleri anlatıldı, öğrencilere ikram uygulaması ile kabin içerisinde bulunan interphone sistemi kullandırılarak anons yaptırıldı. Gezi sonunda öğrenciler, ilgilerinden ötürü yüksekokul personeline ve üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, tekrar kampüse gelme istediklerini dile getirdiler. Öğretmenleri de bu tür gezilerin öğrencilerin hafızalarında yer edeceğini, ilerideki eğitim ve meslek hayatlarına katkı sağlayacağını belirterek, Çaycuma MYO ile Şehit Hasan Yağlı İlkokulu arasındaki iletişimin ve işbirliğinin devam etmesi dileklerini ifade ettiler.”




Bu sayfayı yazdır

31.12.2021 14:41:30

Bu haber 751 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 40 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.966

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri