(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİ TUTULMAZ İNCELEDİ

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz’ın,  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölüm Laboratuvarlarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

“Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm laboratuvarlarını Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu. Jeoloji Mühendisliği Bölüm laboratuvarlarında yer alan zengin mineral, kaya ve cevher koleksiyonları tanıtılarak, bölümün ülke ekonomisine katkısı hakkında bilgi verildi. Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Bacak, Optik Mineraloji Laboratuvarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Buzkan ise Mineraloji ve Petrografi Laboratuvarında bulunan mineral ve kayaçların, cevherlerin oluşumları, kökenleri ve endüstrideki kullanımları hakkında örnekler verdi.

Ziyarette; üniversitemizin ilgili alanda çalışan öğretim üyeleri, ZBEÜ Jeoloji Mühendisliği Laboratuvarlarının, sahip olduğu mineral ve kayaç, cevher çeşitliliği açısından ülkemizin zengin bir koleksiyona sahip değeri olduğu ve bu değerli mirasın korunması gerekliliğinin önemini Vali Tutulmaz’a aktardılar.”

ÖĞRETİM ÜYEMİZ, 1349 YAZAR ARASINDAN 4. OLDU

Bu arada, ZBEÜ Ereğli Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tolga Fahri Çakmak’ın, Türkiye'de Turist Rehberliği alanında yapılan sıralamada 4. Olduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

“Ulakbim dizininde taranmakta olan Turizm Akademik Dergisi'nin 2021 Aralık sayısında yayınlanan Nazım Çokişler tarafından hazırlanmış ‘Türkiye’de Turizm Rehberliği Alanyazınının Mevcut Durumu: Bibliyometrik Bir Analiz (1980-2020)’ isimli çalışmaya göre Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği bölümünde görev yapan öğretim üyemiz Doç. Dr. Tolga Fahri Çakmak, Türkiye'de Turist Rehberliği alanında ‘En Üretken Yazarlar Listesi’ içerisinde 1349 yazar arasında 4. sırada yer aldı. Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”

REKLAM



Bu sayfayı yazdır

30.12.2021 17:04:07

Bu haber 624 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.062

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri