(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

38 İŞ YERİYLE...

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki “Galericiler Sitesi”nde iş yeri sahipleri hizmet vermeye başladı.

İlçenin Belen Mahallesi mevkisinde 2017’de kurulma çalışmalarına başlanan Galericiler Sitesi’nde 38 iş yeri ile 5 sosyal tesis yer alıyor.

Bölgenin “en modern Oto Galericileri Sitesi” konumundaki sitede, gerçekleştirile kura çekimi ile yerlerini alan galericiler, gerekli tadilatı yapmalarının ardından iş yerlerinde araçlarını sergilemeye başladılar.

Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yanık, gazetecilere yaptığı açıklamada,  Ülke genelinde samsun ve Düzce illerinde bu tür sitenin bulunduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

"Sitemizin aktif olarak işlemesiyle birlikte Şehir trafiğindeki 500 aracı da bu tarafa çekmiş olacağız. Dolayısıyla trafikte rahatlamış olacak. Devletimizin galericilere yönelik yeni düzenlemeleri var, yetki belgesi olmayanlar bina altlarında durmaları yasak. Bizlere de tebligatlar geldi, bu alanda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu bölgenin ciddi bir potansiyeli var. Yeni bir yere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, daha sağlıklı daha modern daha imkanlarla sadece Ereğli'ye değil Türkiye'nin pek çok bölgesinden gelecek vatandaşlarımıza da hizmet vermenin mutluluğu içerisinde olacağız."

ORTAYA GÜZEL ESER ÇIKTI

Belen Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Cengiz Güneş de, sitenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya ‘güzel bir eser’ çıktığını savunarak, "Dışarıdan bakıldığında geniş ve modern bir alan. Bu alana bir noter ve banka lazım. Yeni kurulan bir sanayi sitesi de var. Orada da noter ve banka işlemleri oluyor. Çevre için de gerçekten iyi olacak. Bu alanlar gelişmeye açık bölgeler" dedi.

NEFES ALINACAK YER OLDU

Belen Sanayi Sitesi Müdürü Mustafa Küçüköksüz ise bölgenin ev, işyeri, hastane ve terminali içerisinde barındırdığını, Ereğli Galericiler Sitesi'nde açılacak noter ve banka şube veya konulacak ATM'lerle hem esnafın hem vatandaşın rahat bir nefes alacağını söyledi.

Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, faaliyetine başlayan Ereğli Galericiler Sitesi'nin bölgeye ciddi katkı sağlayacağına değinerek, "Sitenin buraya katkısı olur. 12 bin nüfuslu Kepez var. Belen, Yeni Belen, Ömerli, Ören, sanayi siteleri var. Bir de buradan gidildiğinde 60 tane köy var" sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından gazetecilere işyerleri ve sosyal tesisler gezdirildi.




Bu sayfayı yazdır

8.12.2021 14:51:03

Bu haber 921 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
24.03.2022 15:26:48
mustafa pirin diyor ki;

sayın fikri bey yaptıgınız haberleri ilgi ile takip etmekteyim eline koluna kalemine saglik Siz gazeteci olarak yaptıgınız haberin her zaman takipcısı oldugunuzu bildiim icin sıze yazıyorum gerci konunu muhatabı belediye ama sızın haberleriniz her zaman ses getirmiştir . doğru habercılık denınce ereglide fikrı kapan gelir benim için:Bu galericiler sitesi acıldı yeni yerlerinde hizmet verecekler diye bir haber yaptınız sahsım adına ve ereğli halkı adıan seinmedim dersen yalan olur ,bizzat siteyide gezmeye gittim bir cok dukkan bos duruyorken biz ereğli sakınlerı halen apartmanlarımızın onune kendi ikamet ettiğimiz evimiziın önune arabalarımız cekemediğimiz gibi kaldırımlarda halen işgal altında bu konuda yapacagınız haber herhalde ereğli dekı yetkileilri harekete gecırecektır bu galericile hakıkaten halk dılınde soylendiği gibi laf dınlemez söz anlamaz insanlarmı bu galericiler için ulusal basında da haberler cıkmıstı sehır dısına cıkacaklar diye niye gitmiyorlar
09.12.2021 17:11:12
Hakimiyet diyor ki;

Sayın Gönüllü; haber ajansından aktarılan kaynakta yer alan cümle; Kooperatif başkanı Ali Yanık'ın ifadesidir...
09.12.2021 12:50:59
zekeriya ACAR diyor ki;

ALLAH UTANDIRMASIN HAYIRLI OLSUN
08.12.2021 17:40:14
Güven Gönüllü diyor ki;

sevgili Ereğli HAKİMİYET editörleri, haberinizi anlatan yazınızda geçen "Devletimizin galericilere yönelik yeni düzenlemeleri var, yetki belgesi olmayanlar bina altlarında durmaları yasak" cümlesi ile anlatmak istediğiniz şeyi anlayamadım. minik bir açıklama rica edebilir miyim ? Teşekkür ederim.




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.208

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri