(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DAVETLİLERLE AYNI KAFADA; ARABESK!..

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ereğli-Kandilli yolu üzerindeki Fabrika Tims Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, davetliler neşeli ve eğlenceli saatler geçirdi.

Tanyıldız Grup, Sesliler Kuyumculuk ve ERW Tech Yüksel Otomasyon sponsorluğundaki etkinliğe katılmak üzere Fabrika Tims’e gelen davetliler, Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasıyla salona alındılar.

Geniş oturma düzeni ve belirli boş alanların da bırakıldığı gözlenen salonda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi gözlerden kaçmadı.

YEMEKLE BİRLİKTE ROCK ARABESK!

Davetlilerin bir yandan yemeklerini yedikleri etkinlikte, “Arabesk Kafa” grubunun sahne aldığı konserde, grubun solisti Burcu Dinçer, çoğunluğu arabesk türden eserleri Rock tarzı ile seslendirdi.

Söylediği birçok şarkı ve türküye davetlilerin de eşlik etmesini sağlayan Burcu Dinçer, bir ara grubun ve tarzının da dışına çıktı.

Davetlilerin coşkusunu daha da üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan grup, çaldıkları oyun havaları, horon ve halaylarla eğlenceye adeta ‘tavan’ yaptırdı.

SÜRPRİZ KUTLAMALAR

Gecede bazı sürpriz kutlamalar da gerçekleştirildi.

Aralarında Gazeteci Fikri Kapan’ın da bulunan bazı davetlilere gerçekleştirilen sürpriz yaş günü kutlamaları, geceye ayrı renk kattı. Solist Burcu’nun anonsu ile duyurduğu yaş günü kutlamaları, salondakilerce alkışlandı.

İngilizce Öğretmenleri GayeKaraorman'ın doğum günü, İngilizce Öğretmeni Hakan Karaorman ve geceye birliket katıldıkları arkadaşları ile kutlandı.

Henüz yaş gününe 4 gün olmasına rağmen, Kızı Sibel Kapan tarafından gerçekleştirilen sürpriz yaş günü kutlaması sırasında, Kapan’ın duygulandığı görüldü.

Aynı zamanda Karadeniz Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanlığını yürüten Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, yönetim kurulu üyeleri ile seçkin davetlinin yer aldığı gecenin ardından davetliler beğenilerini dile getirdiler.

KAFALAR AYNI OLUNCA..!

Program sonunda Hakimiyet Muhabirinin sorularını yanıtlayan solist Burcu Dinçer, Arabesk Kafa grubu olarak arabesk şarkıları rock formatında farklı düzenlemelerle izleyiciye sunmaya çalışan bir grup olduklarını söyledi.

Bu tür sunuş ve tarzın tamamen kendi keyiflerinden oluştuğunu anlatan Burcu Dinçer, şöyle dedi:

“Aslında biz, müzik yapmaktan da, düzenlemeleri yaparken de çok keyif alan bir ekibiz. Beraber çok fazla vakit geçiriyoruz. Biraz kafalar da aynı yerde olduğu zaman çok güzel şeyler ortaya çıkıyor. Dolayısıyla rock formatını, biraz da yeni nesli yakalamak adına -çok değerli olan- arabesk şarkıların da ölmemesi adına, bir şekilde bir araya getirip seyircilerimize sunmaya çalışıyoruz. Biz de sizin keyif almanızdan çok keyif aldık.”

FABRİKA TİMS’TEKİ ORTAMI ÇOK BEĞENDİK

Hakimiyet Muhabirinin, konser verdikleri Fabrika Tims Salonu ve davetliler hakkındaki görüşlerini de yanıtlayan Arabesk Kafa Grubu Solisti Burcu Dinçer, şunları söyledi:

“Yaptığımız iş o kadar interactif bir şey ki, söylediğimiz şarkılara, misafirlerimiz de eşlik ettiği zaman daha da interactif bir ortam oluşuyor. Ve onlar bizim şarkılarımızı söylediği zaman biz gerçekten çok daha büyük keyif alıyoruz. Nasıl ki, her meslekte, işin her alanında olduğu gibi; verdiğiniz şeyi geri alabiliyorsanız aslında, o çok keyifli bir hale geliyor. Zaten bizi ayakta tutan, besleyen de bu. Bundan sonra da üstüne koyarak, daha iyi bir şeyler yaparak ilerlemeyi planlıyoruz. Salondaki misafirler çok keyifliydi. Bütün şarkılarımıza çok güzel eşlik ettiler. O yüzden bizim için çok güzel bir geceydi.”

FESTİVALDE Mİ? NEDEN OLMASIN Kİ?!.

Burcu Dinçer, Karadeniz Ereğli’de gerçekleştirilen “Sevgi, barış, Dostluk Festivali’nde sahne almasına yönelik soruyu ise “neden olmasın? Böyle güzel bir organizasyonun içinde olmak bize büyük keyif verir. Ve çok isteriz” diye yanıtladı.




Bu sayfayı yazdır

27.11.2021 14:10:28

Bu haber 1520 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
28.11.2021 12:24:05
ByKaL diyor ki;

Salonda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyuldu yazıyor ama resimlerde hiçte öyle gözükmüyor. Herkes iç içe, dip dibe. Masalar arası garsonlar geçeceği şekilde aralanmış sadece.!




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.020.602

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
803 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
314 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri