(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KURSİYERLERE SÜRPRİZ ZİYARET!

GÜLÜÇ-KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldede, Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Dikiş Nakış Kursu sonrasında İğne Oyası kursuna ziyarette bulundu.

Gülüç Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Demirtaş, beraberinde eşi Işıl Demirtaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kursiyerlerden çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Yaptıkları elişi çalışmalarını da inceleyen Demirtaş, her birinin ‘paha biçilmez’ birer eser olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

Bu anlamda gösterdikleri özveri dolayısıyla kursiyerleri kutluyorum. Bu tür kurslar, kişisel gelişimin yanı sıra hem ülke, hem de aile ekonomisine katkısı noktasında birer eğitim ve üretim merkezidir. Gülüç Belediyesi olarak, kursları daha nitelikli hale getirmek için gereken çalışmaları yapacağız.”

Belediye Başkanı Demirtaş ile eşi Işıl Demirtaş, birlikte simit yiyerek çay içtikleri ziyarette, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla da kurs veren eğitmenlere ve kursiyerlere çiçek takdim ederek başarı dileğinde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

25.11.2021 12:19:43

Bu haber 589 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.110

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri