(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESAJ YAYINLADILAR

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ve AK parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladılar

Demirtaş, mesajında şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin inançla ve kararlılıkla giriştiği, vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek adına, milletimizin her bir ferdinin ayrı bir kahramanlık destanıyla dolu olan Kurtuluş Savaşımız büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucu olarak, şehitlerimiz, gazilerimiz ve necip milletimiz tarafından bizlere, şanlı tarihimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakmamızı sağlayacak bu eşsiz vatan ve Cumhuriyet'imiz armağan edilmiştir. Cumhuriyet'in ilanı, tarihimizde ki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırışının bir ifadesidir .Cumhuriyet'imizin değerleri, aradan geçen 98 yılda necip milletimiz tarafından geri dönülmez bir şekilde sahiplenilmiştir. Bugün ülkemiz, ilerleyen demokrasisi, gelişen ekonomisi, güçlü ordusu ve dinamik genç nüfusu ile uluslararası alanda giderek daha da saygın bir konum kazanmıştır.
Aziz milletimizin hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak ortaya koyduğu azmi ve sarsılmaz iradesi, tüm zorlukları aşmamızda bizlere daima rehber olacaktır. Bu ülkenin fertleri olarak, Cumhuriyet'imizin kazanımlarına sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yürüyerek, medeniyet yarışında daima en ön saflarda yer almak, Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan atalarımıza ve gelecek nesillerimize karşı borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Milletimizle beraber daha güçlü bir Türkiye için 2023 hedeflerimize durmadan yürüyoruz. Başta Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum."

BOZKURT’UN MESAJI

AK Parti Ereğli İlçe başkanı Saffet Bozkurt’da yayınladığı mesajında şöyle dedi:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En Büyük Eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümüne erişmenin gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 29 Ekim 1923, büyük kurtuluş destanının zafer ile sonuçlandığı ve Cumhuriyetin ilanı ile taçlandığı bir bayram günüdür. Cumhuriyetin ilanı; toplumu ulus, bireyi yurttaş konumuna yükseltmiştir. Cumhuriyetle birlikte milletimizin her bir ferdi; devletin onurlu, özgürce düşünen, eşit hak ve hürriyetlere sahip vatandaşı haline gelmiştir.Unutmamalıyız ki yokluk ve imkânsızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşını zaferle neticelendirmiştir. Ulusal birliğimize yönelik, içten ve dıştan gelen saldırılara karşı Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak hepimizin vazgeçilmez sorumluluğudur. Millet olarak birliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ve milletimizi bölmek isteyenlerin hain planları boşa çıkacaktır. Herkesin eşit olduğu Cumhuriyet rejimi, Türk insanını, devleti ve milletiyle; değişen, gelişen, muasır medeniyetler arasında yer almasını sağlamıştır. Cumhuriyetimizin 98. yılında bizlere düşen görev, zorlu bir coğrafyada bulunan ülkemizi, milli birlik ve beraberlik içerisinde sürekli kalkınan bir devlet haline getirmektir. Bu tarihi gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyor; kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 




Bu sayfayı yazdır

28.10.2021 17:44:19

Bu haber 375 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 75.753.407

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri