(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLAMALARA BAŞLIYORUZ…

KDZ/EREĞLİ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98 yılı olan Cumhuriyet Bayramımızı, Zonguldak ve ilçelerinde bugünden itibaren kutlamaya başlıyoruz.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Karadeniz Ereğli’de, Cumhuriyet Başramı dolayısıyla, bugün (28 Ekim) saat 13.00’de Çelenk koyma Töreni düzenlenecek olan Atatürk Anıtı temizlendi, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Aynı şekilde Devrim Bulvarı ve Atatürk Bulvarı Güzergahı da Türk Bayrakları ile donatılırken, yarınki etkinliklerin gerçekleştirileceği Atatürk Bulvarı’nda protokol tribünü oluşturuldu, okulların konuşlanacağı alanlar numaralarla belirlendi.

Cumhuriyet Bayramı, 29 Ekim’de ise saat 09.45’de Kaymakam Mehmet Yapıcı’nın makamında tebrikleri kabulü ile hareketlenecek.

Saat 10.30’da Atatürk Bulvarı’ndaki kutlamalarda Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunacak. Kaymakam Yapıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ardından, okullarda düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci eserler okunacak.

İlçedeki sporcular arasında düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Özel 3 Bant bilardo Turnuvası”nda, “Cumhuriyet Tenis Turnuvası”nda dereceye giren sporculara okullarda düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek olan etkinlikler tören geçişi ile noktalanacak. 30 Ağustos’ta ise Doğa Yürüyüşü, gerçekleşecek.

PROGRAM DEĞİŞTİ!

İlçedeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, kapsamındaki Fener Alayı ve Cumhuriyet Konseri’nde ise değişiklik yaşandı.

Erdemir Caddesi’ndeki Bağlık Polis Karakolu önünden başlayacak Fener Alayının başlama saati 18.00 olarak revize edilirken, Atatürk Anıtı alanında düzenlenecek Cumhuriyet Konserinde ise Covid-19 testi pozitif çıkması nedeniyle gelişi iptal olan Aşkın Nur Yengi’nin yerine  Gökhan Tümen sahne alacak.

ZONGULDAK PROGRAMI

Zonguldak’ta, 28 Ekim’de, saat 13.00’de Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulacağı törende resim yarışmaları sergileri açılışı yapılacak, Madenci Korosu’nun Konseri izlenecek.

29 Ekim’de Valilik makamında ‘Tebrikat Töreni’ ile sürecek olan Cumhuriyet Bayramı, Madenci Anıtı önünde saat 10.30’da tören ve kutlamalarla sürecek. Kortej Geçişi, Mehteran konseri, Römorkör ve su gösterisi ile selamlama geçişi ile devam edecek olan Zonguldak’taki kutlamalar, Fener Alayı Yürüyüşü, Sodam korosu konseri, Havai fişek gösterileri ardından Cumhuriyet Resepsiyonu ile sona erecek.




Bu sayfayı yazdır

28.10.2021 10:25:28

Bu haber 421 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.710

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri