(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FUTBOLCULARA SESLENDİ;

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Eğer birlik beraberliği, arkadaşlığı, kardeşliği ön plana çıkarırsak başarının gelmemesi mümkün değil.

Posbıyık, aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek futbolcuları ve teknike heyeti ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çınaraltı mevkisindeki halk Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde konuşan Posbıyık, futbolcularına “Kdz. Ereğli İçin Savaşın” çağrısında bulundu.

Kulüp tesislerinin futbolcular için en iyi şekilde hazırlandığını hatırlatan, yönetimin de bu sezon başarılı olmak için ‘efor sarf ettiğini’ savunan Posbıyık, şunları söyledi:

“Uzun yıllardan beri Belediyespor’un başkanlığını yapıyorum. Çok güzel günler de geçirdik, çok sıkıntılı günler de geçirdik. Ancak bu dönem gerçekten çok mutluyum. Sporda başarı da olur başarısızlık da olur. Ama yönetim kurulumuzun birlik beraberlik içerisinde olmasından ve herkesin, bütün yönetim kurulu üyelerinin başarı için adeta birbirleriyle yarış içinde olmasından son derece mutlu olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Hepsinin birlik beraberlik, sevgi ve barış içerisinde sadece Ereğli’nin başarısı için konuştuklarını görmekten büyük keyif duyuyorum. Bütün mesele birlik, beraberlik, sevgi. Bu yönetim için de böyle, taraftarımız için de böyle. Aynı zamanda futbolcularımız için de böyle.  Hedefe ulaşmamız için hep birlik, beraberlik içerisinde olmamız lazım, birbirimizi sevmek zorundayız, en azından saygı duymak zorundayız.

BELEDİYENİN DEĞİL, EREĞLİ’NİN TAKIMI

Takımın başına başarılı bir teknik adam ve heyet oluşturulduğuna dikkat çeken, Ereğli Belediyespor’n ise ‘belediyenin değil, Ereğli’nin takımı’ olduğunu vurgulayan Posbıyık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çok değerli antrenörümüzle tanıştık, onun beyefendiliğini gördük, adamlığını gördük. Benim için de zaten en önce Büyük Atatürk’ün de söylediği gibi sporcunun da zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısı son derece önemli. Bu takımın isimi Belediyespor olabilir ama takıma bir kurumun sahip çıkması lazım. Türkiye’de ekonomik zorlukları biliyorsunuz. Bu, sadece belediyenin takımı değil, Ereğli’nin, herkesin kafasına bir defa bunu koyması lazım. Dolayısıyla biz ne yaparsak yapalım eğer Ereğli halkını bu inanca, bu inanışa sahip çıkmaya çağıramazsak, davet edemezsek başarı gelmez. Başarının gelmesi için taraftarlarımızın büyük gayretini; sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da bekliyoruz. Bizi destekleyin, takımınıza sahip çıkın. Özellikle son zamanda basınımızın da takıma çok büyük ilgi gösterdiğini görüyorum, duyuyorum. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Çünkü her konuda önderlik eden yerel basınımızın desteğini tam olarak alamadığımız takdirde yine başarıya gitme yolunda eksik kalırız. Bu faktörler bir araya geldikten sonra bizim önümüzde durmak mümkün değil.”

FUTBOLCULARA SESLENDİ; SAVAŞIN!

Konuşmasın son bölümünde, BAL Ligi’nde mücadale edecek futbolculara seslenen Posbıyık, şunları kaydetti:

“Bu sene en zor sezonlardan birini yaşıyoruz. 279 tane takım var. Gruplar arasında da mücadele olacak sadece şampiyon olmak da yeterli olmuyor. Ama zorluklar bizi yıldırmaz, çünkü Ereğli’de taraftarımızla, halkımızla, sporcularımızla, basınımızla bütünleşmiş halde olmamız başarının işaretini vermeye başladı diye düşünüyorum. İnşallah başarılı olacağız. Özellikle çok değerli antrenörümüzün başkanlığında futbolcularımıza çağrıda bulunmak istiyorum; lütfen sevgiyi ön planda tutun. Asla aranızda kırgınlık falan istemiyorum. Biz yönetim olarak, belediye başkanı olarak basınımızla birlikte Ereğli halkı olarak sizin arkanızdayız. Size en iyi şartları temin etmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Fazlasını da yapacağımızdan endişeniz olmasın. Ben verdiğim sözü tutan bir insanım. Pazar günü ilk maçımıza başlıyoruz. İnşallah ben de arkadaşlarımla birlikte deplasmanda olacağım. Allah’a dua ediyorum ilk maçta başlangıcımızı iyi yaparız. Sizler bu başlangıç serilerini iyi yaptığınız zaman takımın başkanı olarak beni de güçlü kılarsınız. Benim elim kuvvetli olduğu zaman ben de o zaman her türlü desteği Ereğli halkından her türlü desteği alırım. Hiçbir zaman sözümün gerisinde kalmayız, size en iyi şartları sunarız. Ama sizler de başarılı olacaksınız. Sizlerden başarı istiyorum, savaş istiyorum. Kdz. Ereğli için savaşın. Maddi, manevi bütün gücümüzü ortaya koyduk ve hazır vaziyette yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Kahvaltının ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yönetim kurulu, Takım Antrenörü Erhan Koç ve teknik heyet ile futbolcular, Sanat sokağı Parkındaki sembolik Gemi Pervanesi anıtı önünde hatıra fotoğrafları çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

27.10.2021 16:05:57

Bu haber 524 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.790

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
186 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri