(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞAMPİYONLUK... ŞAMPİYON... ŞAMPİ...

KDZ/EREĞLİ

Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2021-2022 sezonunda BAL Ligi 7. Bölge 1 Grup’ta yer alan Ereğli ekibi ileri uca (forvet) bir de transfer gerçekleştirdi.

Bolu’nun Abant tatil beldesindeki kamp süresini tamamlayarak Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadında hazırlıklarına devam eden eflatun-beyazlı ekipte antrenör Erhan Koç, sezona galibiyet ile başlamanın önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“2021-2022 Futbol sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.  Takım olarak yeni sezona iyi hazırlandık. Hedefimiz; şampiyonluk. Bunun için sezon başlangıçları önemli. İlk maçımız deplasmanda Çilimlispor ile bu maçı kazanarak sezona başlamak istiyoruz. Ereğlili sporseverler ve taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesinler. Başarılı olmak için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

FORVETE ÖZBİLEN…

Diğer yandan, kamp süresince yapılan hazırlık maçlarında, takımda görülen eksikleri de tespit eden teknik heyet, 27 yaşındaki tecrübeli forvet Emir Özbilen’i kadrosuna kattı.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Hacettepe Altyapısı ardından Kastamonuspor, Gençlerbirliği U21, Türk Metal 1963,  Yeni Mahalle Belediye, Ankara TKİ ve Sincan Belediyespor forması giyen Emir Özbilen yeni takımı ile birlikte antrenmanlara da başladı.

POSBIYIK SÖZ VERMİŞTİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı açıklamalarda bu sezon takımın şampiyon olabilmesi için her türlü desteği vereceklerini dile getirmişti.




Bu sayfayı yazdır

23.10.2021 19:36:39

Bu haber 619 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.837

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri