(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARACA, TEK LİSTEYLE YENİDEN…

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu’nda Genel Başkanı Yılmaz Karaca yeniden başkanlığa seçildi.

Antalya’nın Alanya ilçesindeki Hedef Resort Hotel’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda, Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gazeteci Erdoğan Kahya’nın Divan Başkanlığına, Zonguldaklı Gazeteci Meryem Demir’in de Divan Katipliğine seçildiği genel kurulda, Başkan Karaca görev sürelerindeki faaliyet raporunu okudu. Faaliyet Raporunun yanı sıra, Yönetim kurulu üyelerince okunun mali rapor ile denetim kurulu raporu ve bazı tüzük değişikliğini içeren maddeler, yapılan müzakerelerin ardından genel kurulda, yapılan oylamada kararlar ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

AKBIYIK YÖNETİMDE

Karaca’nın Başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen ve aralarında Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deyna Akbıyık’ın da yer aldığı seçimlerde, TFG yönetimi şu isimlerden oluştu:

Cafer Esendemir, Bayram Ekici, Semra Şener, Sezai Matur, Cemal İncesoyluer, Rüstem Kaya Tepe, Derya Akbıyık, Levent Altun, İbrahim Akkaya, Necmi Işıksal, Mehmet Mücahit Ceylan, Süleyman Akbulut, Reşat Akar, İlker Ülker, Mehmet Aydın ve Ercihan Çakmak.

AKYÜZ YİK ÜYESİ OLDU

Akbıyık’ın yönetim listesinde yer aldığı genel kurulda, Zonguldak’tan bazı gazeteciler de çeşitlmi görevler üstlendi.

ZGC Başkan Yardımcıları Seçkin Kırarslan TGF yedek yönetim kurulunda, Hakan Çavuşoğlu Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine, Orhan Akyüz ile TGF Üst Kurul Delegesi Meryem Demir’de YİK üyesi oldu.

Başkan Karaca, Genel Kurula katılan Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Alaattin Çakır, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ve otelin üst düzey yöneticisine hediyeler vererek teşekkür etti.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile bazı cemiyet başkanları ve delegeler de, TGF Başkanlığına 3. Kez seçilen Yılmaz Karaca’ya hediye takdim ettiler.




Bu sayfayı yazdır

23.10.2021 19:13:30

Bu haber 560 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.349

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri