(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUHTARLARLA…

ZONGULDAK/EREĞLİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Merkez, kozlu ve Kilimli İlçelerin ebağ3lı köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldiği bildirildi.

Valilik’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tutulmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, Muhtarlığın, tarihten gelen ‘kadim bir müessese’ olduğunu belirtti.

Muhtarların da görevlerini özveri ile yürüttüğünü, azim ve insan sevgisi ile vatandaşlarla hemhal oluşturmalarının toplumda memnuniyet yarattığını anlatan Tutulmaz, şunları kaydetti:

“Hem milletimizi hem de devletimizin tüm kurumlarını temsil etmek gibi önemli bir özelliğiniz var. Muhtarlarımıza kamu kurum ve kuruluşları ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, Zonguldak’ı daha da güzel bir kent yapmak için hep birlikte gayretle çalışalım. Muhtarlarımızdan özellikle taşımalı eğitim konusunda servis araçlarını kontrol ederek kolluk kuvvetlerimize yardımcı olmalarını, pandemi kurallarını bölgelerinde titizlikle takip ederek büyük bir özveri ile görev yapan sağlık camiasına destek olmalarını, nüfus cüzdanlarının yenilenmesi konusunu takip etmelerini, uyuşturucu ile mücadelede dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyorum.

Birlikte yapılan kahvaltının ardından muhtarlar da görüşlerini dile getirdiler.

POSBIYIK’A ZİYARET

Diğer yandan, Ereğli İlçesinde, Şükrü Kılıç başkanılğındaki Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetimi de, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye basın bürosunun yazılı açıklamasında, Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette Posbıyık’a yaptığı hizmetler ve muhtarlık müessesesine katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Posbıyık da, muhtarların gününü kutlayarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini kaydetti.




Bu sayfayı yazdır

19.10.2021 17:44:15

Bu haber 431 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.003.904

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1425 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri