(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK: SİYASİ ENGELLERİ KALDIRALIM!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarına yemek etkinliği düzenlendi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Öğretmenevi yemek salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, göreve başladığının ilk ayında 30 köyü gezdiğini belirtti.

Kısa sürede ilçeye bağlı tüm köyleri gezeceğini anlatan Yapıcı, muhtarlara hetaben şunları kaydetti:

“Beraber çalışacağız. Bilmeniz gereken bir tek şey var; o da biz sizi seviyoruz. Sizinle bir aileyiz. Asla bir bürokratik uygulama olmayacak, randevusuz her zaman kapımız sizlere açık. Biz bir çarkın dişleriyiz. Birlik ve beraberliğinizi çok sevdim. Köyleri çok sevdim. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, gününüzü kutluyorum.”

POSBIYIK; BÜROKRASİYİ KALDIRDIK

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık da, birlikte hareket ederek, ilçedeki hizmetleri aksamasına neden olduğunu savunduğu siyasi çekişmelerin önüne birlikte geçmeleri gerektiğini ifad ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Muhtarların taleplerini hiçbir bürokratik engelle karşılaşmadan Belediyemize ulaştırabilmesi ve çözüm yollarını birlikte bulmak konusunda gayret ediyoruz. Ekibime, direkt olarak başkan yardımcılarına, müdürlere aynı zamanda mühendislere muhtarlardan gelen her türlü talebi sizin yapma kabiliyetiniz içerisinde yapacaksınız talimatı verdim. Benim bekli de uzun yıllar belediye başkanlığı yapmamdaki önemli etkenlerden biri, muhtarlarla işbirliği yapmamdır. Bütün muhtarlarımıza Sayın Kaymakamımızın huzurunda şükranlarımı, teşekkürlerimi arz ediyorum.  Türkiye’nin durumu belli. Pandemiden dolayı büyük zararlar çekildi. Ekonomik yönden nasıl vatandaşlarımızın durumu bozulduysa belediyelerde de durum bozuldu. Ona rağmen Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biriyiz. Son zamanlarda yaptığımız işlerden bir tanesi gelen talepler doğrultusunda 16 köye Arıtma Tesisi’nin musluklarını açtık. Kaymakamımızla yaptığımız protokol çerçevesinde 16 köye Arıtma Tesisi’nden su veriyoruz. Bütün amacım, Ereğli Kaymakamımızın önderliğinde, muhtarlarımızla birlikte bütün siyasi partiler dahil olmak üzere, sivil toplum örgütleriyle birlikte el ele tutuşup Ereğli’ye birlikte hizmet edelim.”

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Berkay Osan, daire amirleri, Muhtarlar Derneği yönetimi ile köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı etkinlikte birlikte yemek yenildi, sohbetlerde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

19.10.2021 15:09:46

Bu haber 594 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.080.253

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
180 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri