(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SARI: “PANSUMANLA OLMAZ!”

KDZ/EREĞLİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, “İktidar elimizdeki mal varlıklarını satıyor, şu ana kadar 4 bin civarında gayrimenkul satılmış ve 7 bin gayrimenkulün satılması da yolda, pansuman tedbirlerle bu iş yürümez” dedi.

Sarı, partili yöneticilerinin katılımıyla düzenledikleri kahvaltıda yaptığı konuşmanın ardından, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

“PANSUMAN TEDBİRLERLE YÜRÜMEZ”

Sarı, Son zamanlarda doğalgaz, elektrik ve akaryakıt gibi ürünlere büyük bir zam yapıldığını hatırlattığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Market fiyatları maalesef almış başını gidiyor. Tabii bizde, mevcut siyasi iktidar gibi marketçileri terörist olarak ilan etmiyoruz. Biz önce marketteki bu fiyatları teftiş eden, fiyatları aşağıya çekmek için uğraşan kardeşlerimize diyoruz ki; siz devlet olarak, iktidar olarak önce doğalgazın, elektriğin, akaryakıtın fiyatını aşağıya çekin. Bunlardaki vergileri kaldırın. Sonrasında kendiliğinden bir ucuzlama zaten gelecektir. Bizim üretim yaptığımız bütün fabrikaları satıp bu fabrikalarda üretilen malları dışarıdan almaya başladığınız gibi, hammaddeyi de dışarıdan aldığımızdan dolayı da bu fiyat artışlarının olacağı gayet doğaldır. Döviz hareketlenmesinden ve dışarıdaki hammadde fiyatlarının yükselmesinden kaynaklanan çok büyük zamlar maalesef gelecek. Bu nedenle bizi yöneten kardeşlerimize diyoruz ki; emeklimize, işçimize, memurumuza, asgari ücretlilerimize yaşayabilecek şekilde bir artış sağlayın. Onlara 6 aydan 6 aya değil, gerektiği zaman bu zamları yapın. Hatta acilen emeklimize, işçimize, memurumuza, asgari ücretlimize acilen bu zamları yapın. Çünkü verdiğiniz zamlar değerini kaybetti. Emeklimiz, işçimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz eksiye düştü. Bu nedenle bunun acilen düzenlenmesi gerekmektedir.”

“KÜÇÜK ESNAFIN BİLE BİNLERCE LİRA BORCU VAR”

Esnaf ziyaretlerinde bulundukları dile getiren Sarı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“En son pazarcı esnafımızı ziyaret ettik ve gördük ki, o küçük tezgahların işletmecilerinin bile yüz binlerce lira borçları var. Esnaflarımız genel olarak pandemiden dolayı büyük sıkıntılar çektiler ve halen sıkıntı çekmeye devam ediyorlar. Pandemi tamamen düzelmiş değil, salgın halen devam ediyor ama insanların alışveriş sistemleri maalesef değişti. Bu nedenle küçük esnafımız zor durumda. Bunun içinde esnafımıza faizsiz kredi verilmesi ve geri ödemesinin uzun vadede olması gerekiyor. Bunu verebilmek içinde ekonomimizin güzel olması gerekiyor. Ama maalesef iktidarda şu anda bunu yapabilecek bir kapasite gözükmüyor. Çünkü iktidar para bulmak için başka yerlerden başka ülkelerden para topluyor. Elimizdeki mal varlıklarını satıyoruz. Şu ana kadar 4 bin civarında gayrimenkul satılmış ve 7 bin gayrimenkulün satılması da yolda. Bunlarda satıla satıla bitecek ve ondan sonra el ele baş başa kalacaklar. Bu nedenle pansuman tedbirlerle bu iş yürümüyor. Üretime dayalı ve kendi kaynak paketlerimizle bu sıkıntılarımızdan kurtulmamız gerekmektedir.”

“300 BİN ÜYEMİZ VAR”

Sarı, partilerinin üye sayısında artış olduğunu, gözlemlerinde halkın yeni isimler, yeni yüzler beklediğini tespit ettiklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Halkımızın, partimize yönelik olumlu teveccühü bizi biraz daha fazla çalışmaya yönlendiriyor.

İl genelimizde teşkilatlarımızı eksiksiz  oluşturduk, sahada da vatandaşlarımızla birebir temas halindeyiz. Şu anda Yargıtay da partimize kayıtlı 149 bin üyemiz mevcut, halihazırda Yargıtay’a giremediğimiz 150 bine yakın üyemiz de var. Toplamda 300 bin üye ile mecliste bulunan bazı partilerden bile yüksek üyeye sahip bir siyasi parti olduk. Bunu il, ilçe, kadın kollarımız, yönetimleri ve gençlik teşkilatlarımızla bugünlere getirdik. Bundan sonra da yolumuza çok hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Gayemiz şehrimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin, ülkemizin ve bütün İslam aleminin huzurunu kazandırmak. Yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden bir dünya sloganımız her zaman geçerli. 1969 yılında rahmetli Erbakan hocamızın girmiş olduğu bu yolda şimdide Yeniden Refah Partili olarak bizler yolumuza devam ediyoruz. Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde hem Zonguldak’ımızda, hem de ülkemizde Yeniden Refah Partimizin, Milli Görüşün gerçek partisinin meclise girdiğini ve iktidara doğru yürüdüğünü hep birlikte göreceğiz.”

“81 İLE 181 PROJEMİZ VAR”

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Sarı, Türkiye’nin kaynak paketlerini hazırladıklarına dikkati çekerek, ‘’81 ile 181 projemiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda genel merkezimiz tarafından açıklanacak. Her ile en az 1 fabrika projemizi de açıklayacağız. Partimizin genel başkanı sayın Fatih Erbakan, rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın doğum günü 29 Ekim de 81 ilimiz için 181 projemizi açıklayacak. Projeler hayata geçmesi durumunda işsizlik azaltılacak, ekonomiye katkı verilecek” diye konuştu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE TAZE ÜYE

Bu arada, toplantı başlamadan önce 18 yaşına girdiği öğrenilen Berat Açıkgöz, Zonguldak’taki Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlamak için hazırlanan formu en genç üye olarak alkışlar eşliğinde imzaladı, İl Başkanı Sarı da hayırlı olmasını dileyerek gencin üyeliğini imzalayıp onayladı.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Sarı, şöyle dedi:

“Siyasi partiler içerisinde en genç üyenin üyelik başvurusunu aldık. Berat Açıkgöz kardeşimiz, 18 yaşına girer girmez partimize üyelik başvurusu yaptı ve bugün kardeşimizin üyelik başvurusunu karşılıklı imzaladık.  Zonguldak’ımız da Yeniden Refah Partimizi bundan sonraki süreçte genç kardeşlerimiz sırtlayacaklar. Bilindiği gibi liderimiz Doktor Fatih Erbakan’da genç ve bizlerde genç kardeşlerimizle yol yürümeye devam ediyoruz. Elbette ki her yaştan her kesimden üyemiz de var.”




Bu sayfayı yazdır

15.10.2021 15:33:40

Bu haber 880 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.147

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri