(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK KUTLADI

ANKARA

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Merkezi Ankara’da olan Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Sekreterliğine seçildi.

TİMEF’in Ankara’daki Genel merkezinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Şakir Gürel yeniden aynı göreve seçilirken, Genel Başkan Vekilliğine ve Genel Muhasipliğe Ünye Medya ve İletişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tapdık, Genel Sekreterliğe ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Gönüllü, Genel Başkan Yardımcılıklarına da Karaman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Senem Yavuzaslan ile Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Dürdane Özer Tunur seçildiler.

Federasyonun Denetleme Kurulu Başkanlığına Diyarbakır Medya ve İletişim Derneği Başkanı Mehmet Dalgıç getirilirken, Disiplin Kurulu Başkanlığına da Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şahin Özer seçildiler.

YÖNETİMDE 3 KADIN…

TİMEF Başkanı Gürel, genel kurulun ardından gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında ise şunları kaydetti:

“Yeniden Genel Başkan sevilmeme oy birliği ile karar veren haziruna teşekkürlerimi sunuyorum. ‘Medyanın kadın Dili’ adıyla AB Projesi gerçekleştiren bir Medya Sivil Toplum Kuruluşu olarak Doğan Gönüllü ve benimle birlikte beş kişilik Yönetim Kuruluna üç kadının seçilmiş olması, bugüne kadar tamamı erkeklerden oluşan bir Yönetim Kurulu’ndaki anlayışın, pozitif anlamda değişimin güzel bir örneğini oluşturmuştur. Dilerim ki, bu sayı ve oran bundan sonra azalmadan artarak devam etsin.”

POSBIYIK KUTLADI

Diğer yandan, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, TİMEF Genel Sekreterliğine seçilmesi dolayısıyla Gönüllü’yü kutladı.

Posbıyık, telefonla aradığı Gönüllü’ye, üstlendiği görevinde başarı dileğinde bulunurken, geçtiğimiz aylarda ilçeye gelişinde kendisini ziyaret eten TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel'e de selam ve başarı dileklerini iletti. Gönüllü de iyi dilekleri için Posbıyık’a teşekkürlerini sundu.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; bölge medyasına büyük katkıları olacağına inandığımız TİMEF'in yönetiminde bir kez daha yer alarak "Genel sekreterliğe" seçilen ERMED Yönetim Kurulu başkanı Doğan Gönüllü'ye kutluyor, başarılar diliyoruz.




Bu sayfayı yazdır

13.10.2021 15:53:30

Bu haber 684 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.672

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri