(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞURA’YA KATILDILAR

KARABÜK

(Haber: Orhan Akyüz) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası” ndaki özel oturumunda, Karabük’de kurulu, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nı (KARDEMİR) temsilen üst düzey yetkililerinin yer aldığı bildirildi.

KARDEMİR A.Ş’den yapılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca düzenlenen oturumda, geleceğin ulaşım ve haberleşme sistemlerinin masaya yatırıldığı belirtildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 55 ülkeden üst düzey yetkililerin katılımı ile gerçekleştirilen Şura’da, dünyayı değiştirecek mega ulaşım projeleri ele alındığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 “Türkiye’nin ilk ve tek demiryolu rayı ve tekerleği üreticisi konumundaki şirketimiz, ‘Lojistik, Mobilite ve Dijitaleşme’ temasıyla bir araya gelen ‘12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda, ulusal ve uluslararası alanda firma ve misafirlerini standında ağırladı. Düzenlenen etkinlik süresince, özellikle raylı ulaşımlar sektöründen birçok kamu ve özel şirket ile temaslar kuruldu.

Standımıza ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş, şirketimizin raylı ulaşımlar alanındaki son çalışmaları ve çelik üretimimiz hakkında detaylı bilgiler aldı.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN, ÖZEL OTURUMUNDA YER ALDIK”

Etkinliğin son gününde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özel oturumunda da yer alan şirketimiz, ülkemizin ulaştırma ve haberleşme alanındaki yeni yatırımları ve gelişmeleri hakkında bilgi sahibi oldu.”




Bu sayfayı yazdır

11.10.2021 13:55:24

Bu haber 606 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.052

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri