(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP MASAYA YATIRIYOR

ZONGULDAK

CHP Ekonomi Masası ekibinin Zonguldak’a geleceği bildirildi.

CHp İl Başkanı Murat Pulat, yazılı açıklamasında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın başkanlığındaki heyette, 28 Eylül’de (yarın) Zonguldak ve ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacağını belirtti.

CHP’nin ekonomi kurmaylarının, toplantı, ziyaret ve incelemelerinde Zonguldak ve Türkiye ekonomisini ele alacaklarını anlatan Pulat, şunları kaydetti:

CHP Ekonomi Masası heyeti, 28 Eylül Salı saat 10.30’da Zonguldak Dedeman Otel’de Ticaret ve Sanayi Odaları (TSO) ve Zonguldak'ın tüm ekonomi paydaşları ile bir araya gelecek. Saat 13.00’e kadar sürecek olan toplantının ardından heyet üyelerimiz, Zonguldak merkezde esnaf ziyareti yapacak.

SAAT: 14.45’DE EREĞLİ’DE OLACAKLAR

Devamında CHP Ekonomi Masası heyetimiz iki ayrı koldan çalışmalarını yürütecek. Kdz. Ereğli’de çalışma yapacak heyet üyelerimiz 14.45’te tersaneler bölgesini ziyaret edecek. Daha sonra heyet, saat 16.00'da Kdz. Ereğli TSO Başkanlığında, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası ve Alaplı Ticaret Odaları ile toplantı yapacak. Heyetimizin diğer üyeleri de,Çaycuma'da 14.45’te Çaycuma Ticaret Odası ile görüşmelerde bulunacak.

Zonguldak’ın ekonomisinin daha iyiye gitmesi için çaba sarf eden ve bu anlamda CHP’nin ekonomi kurmayları ile bir araya gelecek olan sanayi ve ticaret odası başkanlarımıza, meslek örgütlerimize, iş insanlarımıza ve esnaflarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum”

KİMLER YER ALIYOR?

Öztrak Başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası ekibinde; CHP'nin enerji ve altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli yer alıyor. 




Bu sayfayı yazdır

27.09.2021 12:20:19

Bu haber 509 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.436

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri