(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOSUN VE ÇAKIR YOKTU!

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki AK Parti Teşkilatınca, Gülüç Beldesindeki büyük Anadolu Ereğli Otel Salonunda kahvaltı etkinliği düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ereğli’de belediye başkanlığını yeniden kazanarak, hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Ülke itibarının son 19 yılda kat kat arttığını savunan Bozkurt, şöyle dedi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti ve cesur duruşu ile hem partimiz hem de ülkemiz, önümüze çıkan iç ve dış tehditlerin üstesinden gelmiştir. Herkesin derdi ile dertlenen, özgürlükleri genişleten, ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal yaşama, ekonomiden dış politikaya ve teknolojik alandaki başarılı çalışmalar ile AK Parti girdiği her seçimden başarı ile çıkmıştır. Elbette elde edilen bu başarıların asıl mimarları bu salonda bulunan sizler gibi değerli AK dava arkadaşlarımızdır.”

“HEYKEL BELEDİYECİLİĞİNİN ÖNCÜSÜ”

Konuşmasında, ilçede uzun yıllardır tamamlanamayan Ereğli-Devrek karayolu, inşaatlarına başlanamayan Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü binası, Üniversite Kampüsü ve Diş Hastanesi yapımı noktasında önemli mesafeler kat ettiklerini savunurken, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın çalışmalarına ilişkin ise şunları kaydetti:

“İlçemizde maalesef 20 yılı aşkın zamandır görev yapan yerel yönetimin sahilden başka bir eser ortaya koyamadığını görüyoruz. Kdz. Ereğli Belediyesi, her hafta yeni bir heykel açılışı yaparak, CHP’nin heykel belediyeciliğindeki öncülüğünü yapmaya devam ediyor. Her fırsatta kavga ve kaos ortamı oluşturup 20 yıldır yaptığı gibi polemiklerden beslenen bu yönetimin, her seçim döneminde sözünü verdiği projeler göreve geldiğinde katalog projeler olarak kağıt üzerinde kalmıştır. Allah’ın izniyle ilk yerel seçimlerde sizlerin de gayretleriyle Kdz. Ereğli’yi AK Belediyecilik ile buluşturup, halkımızı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğllu, Hamdi Uçar’ın yanı sıra, Zonguldak Belediye başkanı Ömer Selim Alan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve partinin ilçedeki kurucu başkanı Muhammet Köse de birer konuşma yaptılar.

KADRODA EKSİKLER VARDI!

Partinin, geçmiş yıllarda ilçe başkanlığı yapan isimlerine plaket verildiği programa; eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, partinin ilçe v ebelde başkanları, kadın ve gençlik kolları ile bazı sivil toplum kuruluş başkanları ile partililer katıldı.

Partinin, geçmiş yıllarda ilçe başkanlığı yapan isimlerine plaket verildiği programa; eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, partinin ilçe ve belde başkanları, kadın ve gençlik kolları ile bazı sivil toplum kuruluş başkanları ile partililer katıldı.

Programda, Giresunda partilerinin İl Başkanları toplantısı olduğu gerekçesiyle İl Başkanı zeki Tosun’un, şehir dışında olmaları nedeniyle de  İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır’ ve eski ilçe başkanlarından Adem Öztürk'ün katılmadığı duyurulurken, eski Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın da toplantıya olmayışı dikkat çekti.




Bu sayfayı yazdır

26.09.2021 16:28:42

Bu haber 602 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.389

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri