(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRKAV DAN DAYANIŞMA KAHVALTISI...

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, “Vakfımız, Türk milletine ve ülkemize vatan millet sevgisi, Allah korkusu, devletin malını kendi malı gibi canından üstün tutan kadroların yetişmesi ile yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaktır” dedi.

TÜRKAV’ın, Öğretmen Evi’nde düzenlediği Dayanışma Kahvaltısı’nın ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, hazırlanan sinevizyon gösterisi izlendi.

VAR OLDUĞUMUZ SÜRECE DEVLET KADROLARINDA 15 TEMMUZ GİBİ HAZIRLIKLAR OLAMAYACAK

Etkinlikte yer alan TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde görmediği zor dönemlerden geçtiğine, kendileri var olduğu sürece devlet kadrolarında 15 Temmuz gibi hazırlıkların olamayacağına, bir arada olunması durumunda düşmanın daha rahat bertaraf edilebileceğine işaret etti.

Genel Başkan Korkmaz, iç ve dış politikalardan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından ve Bahçeli’ye yapılmaya çalışılan haksızlıklardan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı destansı halk mücadelesinden, Türk milliyetçiliğinden, geçmiş yıllarda yaşayan ülkücü memurların anılarından, 2023 hedeflerinden, parlamenter sistemden ve sendikacılığın ayrı kulvar olduğundan bahsetti, TÜRKAV’ın çalışmalarını anlattı.

AÇIKGÖZ: DOĞRUDAN DOĞRUYA MİLLETİMİZİ SEVERİZ

TÜRKAV Şube Başkanı Açıkgöz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, TÜRKAV’ın kuruluşu ve çalışmalarından bahsederek,  şunları söyledi:

“14 sendikanın bir araya gelmesiyle 22 Haziran 1992 yılında Türkiye Kamu Sen kurulmuştur.

Şu anda vakfımızın, Türk milletine ve ülkemize vatan millet sevgisi, Allah korkusu, devletin malını kendi malı gibi canından üstün tutan kadroların yetişmesi ile yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; biz doğrudan doğruya milletimizi severiz ve Türk milliyetçisi, Cumhuriyetimizin dayandığı Türk topluluğudur. Bu topluluğun ferdleri ne kadar tarihini ve geçmişini bilen Türk kültürü ile dolu olursa, o kadar kuvvetli olur. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’in söylediği gibi, ülkücüler insanlık alemi içinde ne uşak olmayı ne başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın yılmaz taşıyıcısıdır. Bilge Başbuğumuz Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi; ülkücü, ülkücü arkadaşının arkasında dağ gibi durandır. TÜRKAV’ımızın misyonu olan ay yıldıza söz verdik. Sloganından taviz verilmeyerek yüce Türk milletinin aziz evlatları olarak devletimizin sonsuza kadar var olması ve aynı duyguları paylaştığımız gönüldaşlarla ara ara bir araya gelerek dost meclislerinde birbirimizin yalnız olmadığını ve yarenlik göstermek için düzenlediğimiz kahvaltımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demi̇rköse de birlik ve beraberliklerinin daim olması dileğinde bulundu, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

SALONDA KONFERANS

Kahvaltının ardından Öğretmenler Evi Konferans Salonu’nda, kongerans düzenlendi.

Başkan Açıkgöz,  Korkmaz ile yönetim kurulu üyeleri Zeki Topbaş, Hilal Ceylan ve Erkan Yılmaz, Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslan, MHP İl Başkanı Demi̇rköse, Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Taşkıran, Türkiye  Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bağcı, Eski TÜRKAV Başkanları Hüseyin Edebal ile Şakir Eliyazıcıoğlu’na madenci heykeli takdim etti.

Zonguldak’daki TÜRKAV yetkililerinin yanı sıra MHP, Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu Sen il ve ilçelerin başkan ve yöneticilerinin yer aldığı toplantının ardından, TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz ile hatıra fotoğrafları çektirildi.

 




Bu sayfayı yazdır

26.09.2021 15:00:37

Bu haber 645 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.787

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri