(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERMED, ORAL'I ZİYARET ETTİ

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Kurulu üyeleri, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (ERDEMİR) Genel Müdürü Salih Cem Oral’ı ziyaret etti.

Nezaket amaçlı ziyarette konuşan ERMED yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, derneğin kuruluş, amaçları ve hedefleri doğrultusunda Genel Müdür Oral’a bilgiler aktardı.

ERMED’in, mesleğin nitelikli gelişimi için üst kuruluşlar ile işbirliği halinde yerel, bölgesel ve ulusal çapta etkilikler/projeler gerçekleştirmek istediklerini anlatan Gönüllü, ERDEMİR’in de ülke ve bölgeye katkılarının farkında olduklarının anlatan Gönüllü, gazeteci olarak yanlışların karşısında, doğruların yanında olmaya devam edeceklerini, demokrasinin basına yüklediği sorumluluk ve görevin bu olduğuna dikkat çekti.

ERMED üyeleri de, başta Koronavirüs (Covid-19) salgını döneminde olmak üzere ERDEMİR’in zorlu dönemlerde, kaliteden ödün vermeden üretimi sürdürmesinden ve çalışanı ile çevresine sosyal sorumlulukları yerine getirmesinden duyulan memnuniyeti ifade ederek karşılıklı ilişkilerin sıklaştırılmasından yana olduklarını belirttiler.

Yönetimin, Başarı dileğinde bulunduğu Genel Müdür Oral da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ERDEMİR Yönetimi olarak, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürlüğü talimatları ve hassasiyetleri doğrultusunda ERDEMİR’in başarı ile üretime, çevreye ve sosyoekonomik katkıya devam edeceğini ifade etti.

ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Mali Sekreter Aykut Ateş ve Denetleme Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın’ın katıldığı ziyarette, ERDEMİR İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ile OYAK Maden Metalurji Grup Kurumsal İletişim Müdürü Ayper Topçu hazır bulundu.

Ziyaret, karşılıklı başarı dileklerinin sunulması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2021 17:20:49

Bu haber 512 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.413

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri