(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜST DÜZEY ÇALIŞMALAR BEKLİYORUM

KDZ/EREĞLİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın, Ereğli Eğitim Fakültesi’ne ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulunduğu bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı açıklamasına göre, Rektör Çufalı, fakültedeki öğretim uyaları il ebir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz’dan, eğitim öğretim yılı öncesi yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alan ve fakültenin yüz yüze eğitime hazır olduğunu öğrenen Çufalı, şunları kaydetti:

“Salgın döneminin ne zaman biteceğini bilemiyoruz. Bizler her şartta eğitim öğretim faaliyetlerini yerine getirmek için hazırlıklı olmalıyız. Özellikle uzaktan eğitimde dijital materyal üretmeye gayret etmeliyiz. Projeler konusunda özel bir gayret göstermemiz ve üniversite olarak projeler konusunda üst sıralarda yer almamız lazım. Rektörlük olarak proje yapacak bütün arkadaşlarımız için her türlü imkanı sunmaya hazırız. Ulusal ve uluslararası projelerde öğrenci ve akademisyenlerimizi destekleyerek üniversitemizi hak ettiği yerlere taşımamız gerekir. Ereğli Eğitim Fakültesi’nin böyle bir potansiyeli var. Yaptığınız çalışmalardan dolayı başta dekanımız Prof. Dr. Soner Yavuz’u ve diğer arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ereğli Eğitim Fakültesi ve akademisyenlerinden potansiyellerini kullanarak daha üst düzey çalışmalar bekliyorum.”

Rektör Çufalı, toplantı çıkışında, Erasmus kapsamında sınıf öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinde öğrenim görmek amacıyla İspanya dan gelen Romeo Molino Javier ve Gloria Montez Perez isimli öğrenciler ile sohbet etti.

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Canan Tunç Şahin, öğrencilerin burada alacakları eğitimleri konusunda Rektör Çufalı’ya bilgiler verdi.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2021 16:34:12

Bu haber 849 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.749.205

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri