(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİTİRİLEMEMESİYLE ELEŞTİRİ ALIYORDU!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe merkezindeki, Posta Telgraf teşkilatı (PTT) binasının resmi açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, açılışta yaptığı konuşmada, PTT’nin 200 yla yakın geçmişi olduğunu ancak, bakıldığında yeni kurulmuş, günün ihtiyaçları için tasarlanmış kurum olduğunu savundu.

Vali Tutulmaz, ilçedeki İlçede yapılması düşünülen Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binalarına ilişkin gelişmeleri de anlatarak, şunları kaydetti:

“Gerek teknolojinin imkanlarını kullanmakta, gerekse vatandaşın memnuniyetini ön planda tutacak her türlü yeniliği yapmaya devam ediyor. Bu kurumlardan birisi de PTT’dir. Bunda tabii, geçmişten bugüne gelen yöneticilerin çağımızı okumasının, çalışanların çağımızı okumasının büyük rolü var. Klasik mektup dağıtan konumundan, klasik lojistik hizmet sunan konumdan, artık hayatın her alanına dokunan bir PTT’ye dönüşmüş durumda. İsmi PTT ama içeriğine baktığımızda o PTT’nin çok daha geniş bir hizmet ağına dönüştüğünü görüyoruz. Bunda emeği geçen başta bakanlarımız, genel müdürlerimiz ve çalışanları tebrik etmek lazım.

Diğer taraftan kamunun diğer kurumlarında da benzer iyileşmeler her geçen gün ortaya çıkmaktadır. Örneğin nüfus teşkilatları eski nüfus teşkilatları değildir. Oraya gittiğinizde de yeni tasarlanmış, plaza içinde bir özel sektör firması çalışıyormuş gibi izlenim edinirsiniz. Yine yeni konseptlerden tapu müdürlükleri aynı konfor üzerine. Her geçen gün kamu kendini geliştiriyor, vatandaşa daha iyi hizmet etmenin, onu daha memnun bir şekilde uğurlamanın yolunu arıyor ve bu yönde de gayretlerini gösteriyor.

Karadeniz Ereğli ilçemizde de benzer hizmetler her geçen gün devam ediyor. En kısa sürede Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binasının temelini inşallah atacağız, son aşamasına geldi. Onun hizmete sunulmasıyla kamunun birçok hizmeti daha kolay ulaşılabilir ve vatandaş memnuniyetinin en üstte olur tarzda sunulması sağlanacaktır.”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de, PTT’nin vatandaş nezdinde kültürel bir anlamı da olduğunu belirterek, “PTT Genel Müdürlüğümüz, bugün değil, yıllara, asırlara sari hizmetler vermektedir. Bu hizmetleri verirken, destanlara, şarkılara, ağıtlara, türkülere vesile olmuş” dedi.  PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ise binanın 4 milyon liraya mal olduğunu ifade ederek, “karşılayan yeni işyerimiz, teknik imkanları ve donatılarıyla PTT’mize ve ilçemize çok yakıştı” diye konuştu.

POSBIYIK TERK ETTİ!

Bu arada, açılış kurdelesinin kesimi sırasında Vali Tutulmaz’ın karşısına gelen Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Burada Ereğli’nin temsilcisi olarak bana söz verilmedi, bu yüzden ben müsaadenizi istiyorum” diyerek, Vali Tutulmaz’a sitemini ifade etti ve kurdele töreni öncesinde salondan ayrıldı.

Gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, kamu idarecileri siyasi parti, ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri,  PTT idareci ve çalışanları katıldı.

2012’de yıkılarak yeniden yapılması kararlaştırılan Kdz Ereğli PTT binası, geçtiğimiz yıl hizmete alınabilmişti.




Bu sayfayı yazdır

22.09.2021 17:34:15

Bu haber 607 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.926

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri