(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CİMER’E ŞİKAYET EDECEKLER..!

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak’ın merkez ilçeye bağlı Meşrutiyet Mahallesi Yağcılar Sokak ve Tepebaşı Mahallesi’nde ikamet eden mahalle sakinleri, doğal gaz sayaçlarının görevlilerce okunmadığını iddia ederek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER), başvuracaklarını bildirdiler.

Meşrutiyet Mahallesi Yağcılar Sokak ve Tepebaşı Mahallesi’ndeki yerleşim birimlerinde yer alan vatandaşlar, ikamet edilen konutların çoğunluğunda görevlilerin doğal gaz sayacını okuyarak fatura kesmediklerini savundular.

Vatandaşlar, “aboneliğinize ait sayacınız 1 dönemdir üst üste okunamamıştır, 3 gün içerisinde endeks bildiriminde bulunmadığınız takdirde gazınız kesilecektir. Akmercan Batikar Doğalgaz” şeklinde cep telefonlarına mesaj gönderildiğini belirterek, şöyle konuştular:

‘’Hem sayaçlarımızı okuyarak fatura kesmiyorlar, hem de bizleri sorumlu tutuyorlar. Hem suçlu, hem güçlü (suçlu kendisi olduğu halde üste çıkmaya çalışan, üstelik karşısındakini suçlamaya yeltenen kimseler için söylenir.) Mağdur olmak istemiyoruz. Telefonlarımıza mesaj atacaklarına, doğal gaz sayacını okuma ve fatura kesme görevlilerini denetlesinler. Haksızlığa uğramamız halinde CİMER’e şikayet etmeyi düşünüyoruz.”

CİMER’İN GÖREVİ

CİMER, doğrudan Cumhurbaşkanlığı'nın bulunduğu bir sistem çerçevesinde, vatandaşların kamu yönetiminden şikayetlerini sonlandıran ve istek ve önerilerini toplayarak onları çözüme ortak eden bir araçtır. Böylece kamu yönetiminin eylem ve işlemleri üzerindeki demokratik denetim mekanizmaları güçlenmektedir. 2015 yılında kurulan bir web servisidir.




Bu sayfayı yazdır

22.09.2021 16:07:26

Bu haber 630 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 75.738.930

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
395 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri