(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘S’ PLAKALARA KURBAN..!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli İlçesindeki Umum Servis Araçları Derneği’nce, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kurban kesildi.

Dernek Başkanı Muhammet Başkan, Müftü Mahallesi Cumartesi Pazarı mevkisindeki dernek binası önünde gerçekleştirilen kurban kesimi sırasında yaptığı konuşmada, 9 Eylül’de başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin kazasız, belasız geçmesi dileğinde bulundu.

Başkan, 1998’den itibaren hizmete giren dernek çatısı altında, ilçe sınırları içinde 120 araç ve 240 personel ile hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirterek, şöyle dedi:

"Biz bu güveni 1998 yılından bu yana sürdürmeye devam etmekteyiz. Biz bütün okullara servis yapmaktayız. Bizler yaşadığımız sıkıntılar söz konusu olduğunda Emniyet personeli ile çalışarak bu sıkıntıları aşmaya çalışacağız. Velilerimiz gönül rahatlığı içerisinde çocuklarını bizlere teslim edebilirler. Emniyet teşkilatı ile birlikte, servis sahiplerine ve sürücü arkadaşlarımıza sürekli olarak bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Sadece halkımızdan şunu istiyoruz. Sabahları Erdemir giriş ve çıkışlarında servis araçlarını gördükleri zaman biraz daha ılımlı yaklaşmalarını istiyoruz. Öğrencileri alıp indirirken, arkada bekleyen sürücülerin de biraz daha anlayışlı olmaları konusunda ricamız olacak. Unutmasınlar ki bizler ailelerin en değerli olan varlıkları çocuklarını taşıyoruz.”

Başkan, Koronavirüs (Covid-19 salgını nedeniyle servis araçlarının belirli sürelerde dezenfekte edildiğini hatırlatırken, Covid-19 pozitif nedeniyle karantinada olan öğrencilerden ise aylık taşıma ücretinin yüzde 50’sinin tahsil edeceğini ifade etti

Umum Servis Araçları Dernek Başkanı Muhammet Başkan, Gülüç beldesinde verilen ‘S’ plakalar nedeniyle Gülüç beldesinden öğrenci alamadıklarını sözlerine ekledi.

Dernek Yönetim kurulu üyeleri ile servis minibüsü sahibi ve sürücülerinin katıldığı törende, kurban kesilerek dua edildi.




Bu sayfayı yazdır

21.09.2021 15:12:26

Bu haber 1298 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.998.249

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
299 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1421 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri