(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÜYÜK ANADOLU'DA KIRDI-GEÇİRDİ!!!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Otel’de canlı müzikli yemekli gecelere Murat Övüç iye devam edildi.

Bölgedeki tek “4 yıldızlı Otel/Tesis” konumundaki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in, “Havuzbaşı konserleri” olarak gerçekleştirilen 3. etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle Erdemir Salonu’nda yapıldı.

Gecede sahne alacak olan Murat Övüç, programı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli’yi çok sevdiğini ve Anadolu Otel gibi bir müessesede sahne alacağından dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi.

Açıklamasının ardından davetlilerin alkışları ile sahne alan Murat Övüç, ‘Dalga Dalga’ isimli şarkısı ile programına başladı.

Söylediği çeşitli Şarıklar ile davetlileri coşturmasını bilen Övüç, zaman zaman esprileri ve kurduğu diyaloglarla davetlilerin neşesini arttırdı.

Büyük Anadolu Ereğli Otel’in mutfağında hazırlanan çeşitli yiyecekler ile içeceklerin sunulduğu gecede, davetlilere ‘doyumsuz’ denilebilecek bir eğlenceli gece yaşan Murat Övüç, ginali ise ilçenin ‘Milli Şarkısı’ olarak isimlendirilen “Kaptaş” ile yaptı.

Geceye katılan davetlilerin memnuniyetini dile getirdiği geceye ilişkin Büyük Anadolu Ereğli Otel Yetkilileri de, içinde bulunulan Koronavirüs (Covi-19) salgını nedeniyle insanların zor dönemler yaşadığını, bu anlamda her türlü tedbirin alınarak gerçekleştirilen etkinliklerden memnun kalmalarında da mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Yetkililer, bu tür etkinliklere devam edeceklerini de kaydettiler.




Bu sayfayı yazdır

20.09.2021 12:36:24

Bu haber 1121 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.522

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri