(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTEN ÇIKARMALARA TEPKİ

EREĞLİ


Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ereğli Belediyesinde işten çkarmalar olduğu iddiasıyla, Belediye Başkanı Halil Posnıyık'a tepki gösterdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Bozkurt şunları kaydetti:
“Kdz. Ereğli halkının teveccühü ile Belediye Başkanı olan Halil Posbıyık, kendisine gösterilen teveccühe layık olmadığını bir kez daha göstermiştir. Seçim meydanlarında ‘Çocuklarınız, torunlarınız için oy istiyorum. Ereğli’nin geleceğine oy verin. Kimseyle bir problemim yok’ diyen Posbıyık; o çocukların ebeveynlerini işten çıkararak hem çocukların hem de Ereğli’nin geleceğini karanlığa sürüklemektedir. Mademki kimseyle probleminiz yok, o zaman neden işinde, gücünde, ekmeğinde olan şirket çalışanlarını hiçbir gerekçe göstermeden işten çıkarıyorsunuz? ‘Halil Posbıyık’a oy vermeyin, geleceğe oy verin’ derken; asıl aklınızdan geçenin çalışanların ve ailelerinin geleceklerini yok etmek oluğu artık tüm ilçe halkı tarafından anlaşılmıştır.
Yine seçim sürecinde ‘Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde belediyeden adam çıkaracak kişinin vicdanı yok demektir. İster A, B, C partisinden olsun beni ilgilendirmez, onlar benim Ereğli’de yaşayan halkımız, parçamız. Daha belediyeye işçi alacağız, yeni üretim alanları açacağız…’ derken; içinde bulunduğumuz pandemi süreci ve yüz yüze eğitimin de başladığı bu günlerde 10 aileyi müşkül durumda bırakmanızın akla, mantığa sığar; vicdanınızı rahatlatacak bir açıklaması var mı? Göreve geldiğiniz günden bu yana işten çıkardığınız onlarca kişi, Ereğli halkından birer parça değil mi?  Size, ekmekle oynamanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Bizler AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, işten çı6karılan bütün vatandaşlarımızın başta hukuk mücadeleleri olmak üzere her konuda yanlarında olarak üzerimize düşeni yapacağız. Belediye Başkanı Posbıyık’ın bu fütursuz davranışlarını da ilçe halkımızın takdirine bırakıyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

18.09.2021 12:30:08

Bu haber 668 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.09.2021 20:47:12
ASIM CAKIR diyor ki;

ILCE BASKANI EFENDI VATANDAS YIYECEK EKMEK BULAMIYOR CARSI PAZAR YANIYOR SEN HALA SIYASETEN OY PESINDE KONUSUYORSUN 20 YILDIR VERDIGINIZ VAATLERDEN HANGISINI YERINE GETIRDINIZDE SIMDI ISCI HAKKINI SAVUNUYORSUN 5 YIL BELEDIYE SIZDEYDI NE YAPTINIZ YANDASLARA DESTEK DISINDA. BASKAN SIZE TEK KELIME SOYLUYORUM** G U N A Y D I** DIYORUM




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.999.473

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
688 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
301 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1422 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri