(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AMASRA İLE TAMAMLADI

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetimi, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi’ndeki madenciler tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil, üretim bölgelerinde TTK 29’uncu Dönem Toplu İş Sözleşmesi hakkında maden işçilerini bilgilendirme toplantılarının sonuncusunu gerçekleştirdikleri Amasra’da madencilere hitaben yaptığı konuşmada, sözleşme görüşmelerinin zor şartlar altında yapıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Ama asla yılmadık. Sizlerden aldığımız güçle biz bu dönem bu işi başaracağız dedik. Sendikamızın Yönetim Kurulu, şube yönetim kurulları, temsilcileri bir bütün oldu, tek yürek oldu, sizler için hep beraber mücadele ettik. Tüm teşkilatımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kazanımlarımız hepinizin anasının ak sütü gibi helaldir, hepinize hayırlı olsun. Mücadele asla bitmedi. Bundan sonra da kaldığımız yerden mücadeleye devam edeceğiz.
Bu toplu sözleşmede bizlere destek veren Genel Müdürümüz, Milletvekillerimiz, Sayın Enerji Bakanımız, Sayın Çalışma Bakanımız ve bizim için Cumhurbaşkanı’na kadar çıkan TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay’a emeklerinden dolayı sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.”

GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya da, konuşmasında, “Bugün burada, aramızda olan Sayın Genel Başkanımız Hakan Yeşil’in, 29’uncu Dönem Toplu Sözleşmede yönetim kurulu ile birlikte hareket etmesi bizleri ayrıca gururlandırdı” ifadelerine yer verdi.

GMİS Amasra Şube Başkanı Birol Yalçın’ın teşekkür ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunduğu toplantıda, madenciler ise “İşte madenci işte sendika”, “İşçi alınsın üretim artsın” sloganlarını attılar.

Bilgilendirme toplantısında; GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

15.09.2021 10:40:43

Bu haber 479 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.226

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri