(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARDEŞLER BULUŞTU!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret Odası’na (TSO), ‘Kardeş Oda’ Osmaniye Ticaret Borsası yönetiminin ziyarette bulunduğu bildirildi.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, konuk heyet Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Keleş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Batı Karadeniz Bölge odaları olarak, oluşturulan birlikteliği diğer bölgelerdeki odalarla da geliştirmek adına ziyaret programlarını düzenlediklerini belirterek, “2018 yılında yapılan protokolle geniş bir oda havuzu oluştu. Üyelerimize sunulan hizmet kalitesinin en üst seviyelere çıkarılması amacıyla bilgi alışverişini hızlandıracağız. Bu sayede Odaların gelişimi de ivme kazanacak” dedi.

Ziyarette, karşılıklı olarak İllerin ekonomik ve sektörel durumu ile Odaların güncel çalışma faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu, yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.

Karşılıklı hediyeler takdim edilen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Ziyarette; Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Erdoğan ve Kadir Çaygeç, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Meclis Başkanı Mustafa Demir, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet yer aldı.

2018’de aralarında Kdz. Ereğli TSO’nun da bulunduğu Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti ve Bölge Odaları, ‘Kardeş Oda Protokolü imzalamıştı.




Bu sayfayı yazdır

10.09.2021 17:59:28

Bu haber 654 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.024.928

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri