(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEP BİRLİKTE TANIŞTILAR

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, “Başarıya açız ve başarı bekliyoruz, başarıya da beraber ulaşacağız. İnşallah, hep birlikte Ereğli halkıyla başarımızı kutlamak istiyoruz” dedi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor futbol takımı yeni sezon öncesi Posbıyık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Erdemir Yönder Site Kulüp’te düzenlenen yemekte teknik heyet ve futbolcularla tanışan yönetim kurulu üyeleri yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, Kulüp yönetiminin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini belirterek, futbolculara hitaben şunları kaydetti:

“Biz, sizlere güveniyoruz ve hedefle, iddialı bir şekilde yola çıktık.  Yönetim Kurulu ve ben bu duygularla inanarak inançlı olarak sizlere desteği sunuyoruz. Sizlerden beklentimiz size olan güvenimizi sarsmamanız. Savaşmanızı istiyorum. Savaşan, özel hayatına dikkat eden sporcu başarılı olur. Biz inançlı bir şekilde desteğimizi sunuyoruz, samimiyetle yola çıktık. Beklentimizi boşa çıkarmamanızı istirham ediyorum. Daha çok çalışmanızı sizlerden rica ediyorum. Bu gayreti göstereceğinize inanıyorum.Tesislerimizde seferber olduk, sporcularımız için tesislerimizi A’dan Z’ye yeniledik. Sizden tek şey istiyoruz; teknik direktörü dinlemek ve özel hayatınıza dikkat ederek herkesin bilinçli bir şekilde kendi motivasyonunu maçlara spora yönlendirmesini istiyorum. Yönetim kurulumuz fedakarlık yapıyor, herkes buraya hem zamanını hem maddiyatlarını ortaya koyuyor. Karadeniz Ereğlispor sevgisiyle bir araya geldiler. Sizlerden başarı bekliyoruz.  Başarıya açız ve başarı bekliyoruz, başarıya da beraber ulaşacağız. İnşallah, hep birlikte Ereğli halkıyla başarımızı kutlamak istiyoruz.”

Posbıyık’ın konuşması ardından kendilerini tanıtan futbolcular ve teknik heyet birlik ve beraberlik mesajı verdi.




Bu sayfayı yazdır

10.09.2021 12:51:14

Bu haber 508 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.680

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri