(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SİNYALİZASYONLA ÇÖZÜLEBİLİR!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bir yandan trafikte ulaşım sorunu yaşanırken, bazı güzergahların kapatılacağı yönündeki duyumlar ise tepkilere neden oluyor.

Bir yandan Devrek Yolu Kavşağı ile Uğur Mumcu Caddesindeki trafik sorununu çözme çabaları ortaya konulurken, Uğur Mumcu’dan Ereylin AVM ve Erdemir Lojmanlar istikametine dönüşü sağlaşan kavşağın kapatılması yönünde girişimler, olumlu bulunmuyor.

Çevre esnafı, söz konusu yol ayrımının kapatılmasıyla gerek caddenin, gerekse Devrek yolu kavşağının daha da zor durumda kalacağını savunurken, “bildiğimiz kadarıyla imarda da açık olan bu kavşağın kapatılması yerine, sinyalizasyon sistemi ile kontrol altına alınması daha doğru olacaktır. Yetkililerin bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz” şeklinde taleplerini dile getiriyor.

KAYMAKAM OLMAZSA AÇARIZ!

Bu arada, vatandaştan gelen tepkiler üzerine Hakimiyet Muhabirinin görüştüğü Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, söz konusu kararın İlçe Trafik Komisyonu’nca alındığını belirterek, “güzergahtaki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik alınan bu kararı uygulayacağız. Eğer gerekli çözüm alınamazsa yeniden açarız” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

13.08.2021 15:58:16

Bu haber 1192 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
16.08.2021 22:02:35
Recep ÖZTÜRK diyor ki;

Uğur Mumcu'dan Ereylin AVM istikametine dönüşün kapatılması söz konusu değil. Devrek Kavşağı'ndan Uğur Mumcu bağlantısı, parklanmalar nedeniyle caddedeki trafiğin tek seride düşmesi sonucu tıkandığından, Koton'a kadar olan kısımda parklanma yasaklandı. Ayrıca Ereylin AVM'den gelip Devrek Kavşağı istikametine gitmek isteyen araçlar, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde Devrek Kavşağı'ndan gelen trafiği kestikleri için bu kısımda tek yön uygulamasına geçildi. Yani; Ereylin AVM civarından Devrek Kavşağı'na gitmek isteyen araçların 7A Market taraftan Devrek Yolu Caddesi'ne çıkması veya Uğur Mumcu Caddesi'ni takiben İstanbul Yol Ayrımı'ndan U dönüşü yapması gerekecek.
14.08.2021 22:08:15
ASIM CAKIR diyor ki;

TRAFIGI DAHADA FAZLA AKSATMAK ICIN ALINMIS BIR KARAR DERHAL SINYALIZASYONLA COZULEREK YOL ACILMALI.SHELLE GIRISINDEN TERS CIKIS YAPANLAR ICIN TESIS SAHIBINE ORAYA KAPAN KOYDURULARAK SORUN COZULMELIDIR.O BOLGEDE EREYLIM PARK YERI HARICINDE PARK YAPILMASI YASAKLANMALI SEYYAR SATICILAR KALDIRILMALI EREYLIM PARK YERI CIKISI CAMI TARAFINA VERILMELI SEHIR ICI MIDIBUSLERIN DURAGI YUKARI ALINMALI VE TRAFIK RAHATLATILMALIDIR
13.08.2021 20:18:46
Mehmet diyor ki;

Halk böyle yaparsa olacağı bu. Öyle utanmaz insanlar var ki orada yer alan benzin istasyonundan ters yöne çıkış yapıyorlar




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.027

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri