(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ'Yİ GEZDİLER VE...

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe belediyesince, bölge basın mensuplarına yönelik gezi programı, Barış (Eski Erdemir) Plajındaki adada verilen yemek ile sona erdi.

Dün (01 Ağustos), Barış Plajında; Düzce, Akçakoca, Karabük, Bartın, Zonguldak, Çaycuma, Devrek, Kozlu, Ereğli ve Alaplı’dan katılan basın mensuplarına pide-ayran ikramı ile başlayan program, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Belediye İletişim ve Medya Birimi ekiplerinceTarihi  Alemdar Müze Gemisi, Oyuncak Evi, Sanat Sokağı, Cehennemağzı Mağaraları ve Kale Tepe gezintisi ile sürdü.

Basın mensuplarına, gezilen yer ve alanlarla ilgili detaylı bilgiler aktarılan programın finali ise yine Barış Plajında verilen yemek ile sona erdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yemekte yaptığı konuşmada, ilçede sanayi ile turizmi bir arada geliştirebilmenin örneğini vermeye çalıştıklarını belirtti.

Posbıyık, “Aşkım Ereğli” söyleminin politik olmadığını ve ‘samimi’ söz olduğunu savunduğu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ereğli’yi ve Ereğli halkını çok seviyorum, onlara hizmet etmek benim için en büyük keyif, en büyük aşk ve aynı duygularla, aynı heyecanla devam ediyorum. Ereğli’ye elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalışıyorum. Sizin Ereğli’de olmanızdan büyük mutluluk duyduk, 1994 yılında Belediye Başkanı olduğum günden itibaren hep şöyle haykırıyorum; ‘Karadeniz Ereğli bir sanayi kentidir ama aynı zamanda turizm kentidir. Karadeniz Ereğli’de sanayi ile turizmi birlikte yürüteceğiz, götüreceğiz.’ Bunda tamamen değilse bile kısmen başarılı olduk. Önümüzdeki günlerde büyük hamlelerimiz var inşallah. Biz Ereğli’ye hep şu sözleri söylüyoruz; belki önceden Ereğli’ye gelen var mıdır bilmiyorum aranızda ama mutlaka bunu söylemem lazım; Denizin Mavisi, Ormanın Yeşili, Güneşin Sarısının orijinal renkleri dünyada sadece Karadeniz Ereğli’de vardır. Karadeniz Ereğli’yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmek demektir. Dolayısıyla ilk kez Ereğli’ye gelenler bu şansını kullandılar. Eksikliklerini giderdiler. Rahmetli Michael Jackson da onun için Ereğli’ye gelmek istemişti, eksikliğini gidermek için ama maalesef tam buraya geleceği zaman rahmetli oldu. Ama şimdi vokalisti buraya geliyor, sanırım Eylül ayında… Ona vasiyette bulunmuş vokalistine... Vokalisti gelecek o orada zaten ne amaçla geldiğini de anlatacak inşallah.”

Posbıyık, birlikte yenilen yemeğin ardından programa katılan yaklaşık 130 basın mensubuna ilçeyi tanıtıcı broşürlerin yer aldığı çanta hediye etti.




Bu sayfayı yazdır

2.08.2021 13:27:03

Bu haber 640 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.000.870

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
789 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
302 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1423 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri