(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ!!!

KDZ/ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, tecavüze uğradığı iddia edilen ve vücudunda kırıklar bulunan erkek kedi veteriner kliniğinde tedavi altına alındı.

İlçeye bağlı Kışla Mahallesinde ikamet eden Emine Yörük gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallede beslediği ve ‘Boncuk’ adını verdiği 1 yaşındaki kedinin bir süre önce ortadan kaybolduğunu söyledi.

Bir süre sonra ise aynı kedinin evlerinin önüne sürünerek yaklaştığını gördüğünü anlatan Yörük, “Eşim ile birlikte kedinin yanına indik. Durumunu görünce sepete koyup buraya (Veterinere) getirdim. Şu anda psikolojim çok bozuk. Gerçekten o hayvanın yaşadığı acılara, içinden çıkan kurtları nasıl dayandı? Nasıl yaşadı? Bunu yapanlara ben bir şey diyemiyorum. İnsanlar artık bunların can olduğunun farkına varsın. Bu olayın sonuna kadar gitmek isterim” dedi.

TECAVÜZ VAKASI!!!

Klinikte görevli Veteriner Hekim Neslihan Yazıcı, kedinin omuriliği ile arka sağ aarka ayağında kırık tespit ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“İlk etaptaki muayenesinde rektum bölgesinde ki 4-5 santimetrelik açıklık dikkatimizi çekti. Daha sonrasında yaz mevsiminde olduğumuz için kurtlanma durumu vardı. İlk muayenede kurtlar temizlendi, rektum boşaltıldı. Çekilen röntgeninde omurga kırığı ve bacakta kırık olduğunu tespit ettik. Rektumdaki bu kadar büyük bir açıklık maalesef ne trafik kazası, ne şiddetten kaynaklı olmayıp direk olarak tecavüz vakası olduğunu belirttik. İlk muayeneler bu şekilde.”

ZORLU AMELİYAT BEKLİYOR!

Veteriner hekim Hülya Görkem ise kedinin genel durumunun toparlanması gerektiğini, bu sürecin tamamlanmasının ardından iki büyük ameliyatın gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Buraya gelinceye kadar çok fazla zaman da geçmiş. Kedinin önce genel durumunu toparlamaya çalışıyoruz. Genel durumu toparlandıktan sonra önünde zorlu iki ameliyat var” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

31.07.2021 12:03:22

Bu haber 683 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
31.07.2021 14:05:17
Vatandaş diyor ki;

Allah bunu yapanların Allah belasını versin benimde köpegim pamuk aynı şeyi yaşadı ve maalesef kaybettim inşallah iyi olur.




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.569

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri