(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ONLAR DA MAĞDUR!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, market işletmecisi Erdi K. (36) tarafından dolandırıldığını iddia eden mağdurlardan Ali Yağız, eşi Semra Yağız ile birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Yağız, suç duyurusunda bulunmasının ardından Adliye sarayı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin de aynı iş yerinde çalıştığını söyledi.

Erdi K’nın kendisin gelerek durumunun sıkışık olduğunu ve kendisi ödemek koşuluyla kredi çekmesini istediğini söyledi.

Bunun üzerine 90 bin lira kredi çekerek teslim ettiği Erdi K’nın kısa süre sonra ise ortadan kaybolduğunu anlatan Yağız, şöyle dedi:

“Bir gün yanıma gelip sıkışık durumda olduğunu söyledi. Biz de ekmeğini 5 sene boyunca yedik. Bizim de bir katkımız olsun istedik. Şubat ayında 90 bin TL kredi çektim. Bir iki ay ödedi. Sonra ödemedi. 2-3 ay kendi imkanlarımla ödedim. Ondan sonra da kayıplara karıştı. Benim bu parayı ödeyecek durumum yok. Asgari ücretle çalışan bir elemanım. Beni çok zor durumda bıraktılar. Sağdan soldan duydum. Büyük vurgun yapmış. Ben gerekli şikayetlerimi yaptım."

ALACAKLILAR KAPIYA DAYANDI!

Bu arada, piyasadan yaklaşık 5 Milyon 500 bin lira topladıktan sonra kayıplara kaçan Erdi K’nın ailesi ile zor durumda kaldı.

Kardeşi Erdinç K., borçları nedeniyle Ağabeyine 400 ile 750 bin liralık çekler verdiklerini belirten 2 esnafın evlerinin kapısına geldiğini belirterek, "Biz de mağduruz. Her şeyi ağabeyim yaptı ve kaçtı. O kaçtıktan sonra doğal olarak kardeşi olduğum için beni aradılar. Herkese de tek tek izah ettim. Benim hiçbir şeyden ve bu kadar dolandırdığından haberim yoktu. Savcılığa gideceğiz. Suç duyurusunda bulunacağız. Bizim can güvenliğimiz yok. Koruma talep edeceğiz. Biz de mağduruz" dedi.

Ağabeyinin kendilerini de dolandırdığını iddia eden Erdinç K., ne kadar borcu olduğunu hesaplayamadıklarını da anlatarak, "Miktar belli değil. Biri 750 bin, biri 400 bin, biri 50 bin, biri 80, biri 90 bin lira diyor. Herkes iyiliğinden kaybetti. Herkes güvendiği için ona para verdi. Bizim öyle bir ağabeyimiz ve kardeşimiz de yok. Bizi mahvetti. Bizi Ereğli'ye rezil etti" diye konuştu.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag

VİDEOSU YÜKLENİYOR...




Bu sayfayı yazdır

10.06.2021 14:45:19

Bu haber 790 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.920

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri