(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EDOBİS İMZAYI ATTI!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Karadeniz Ereğli Doğa ve Bisiklet Gezginleri Derneği’nce (EDOBİS) üyelerine yönelik indirimli alışveriş olanağı temininde bulunulduğu bildirildi.

EDOBİS  Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaorman, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamaya göre, dernek olarak bir yandan bisiklet sporunu sevdirmek, diğer yandan ise bisiklet severlerin sosyal ve ekonomik yaşamlarına da katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Bu kapsamda, EDOBİS Yönetim olarak, ilçedeki bir market ile görüşmelerde bulunduklarını anlatan Karaorman, şunları kaydetti:

“ilçe genelinde 3 ayrı noktada şubesi bulunan bir market ile yaptığımız görüşmeler sonucu, üyelerimize, söz konusu şubelerden yapacakları alışverişler karşılığında yüzde 4 indirim olanağı sağlanması kararı alındı. Bunun üzerine, EDOBİS Başkanı Yekta Lafcı ile market yönetimi arasında gerekli protokol imza altın alındı. Gerçekleştirdiğimiz anlaşmanın üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, katkılarından dolayı market yöneticilerine teşekkür ederiz.”

BİSİKLET SÜRÜŞÜNE DAVET

Diğer yandan Karaorman, “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” dolayısıyla etkinlik düzenlediklerini de belirterek, “3 Haziran 2021’de tüm bisiklet severleri Balı mahallesi mevkisindeki eski tren yolunda gerçekleştireceğimiz bisiklet sürüşü için saat 17.30’da ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı alanında toplanmaya bekliyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2021 12:44:43

Bu haber 1317 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.289

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri