(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR ÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede kurulu Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kuruluna iade ziyarette bulundu.

ERMED Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Çorumluoğlu’na iade ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, ERMED’in çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Dernek olarak bir yandan Koronavirüs (Covid-19) salgınının azalması ve alınan kısıtlama tedbirlerinin kalkması ile birlikte ERMED’in 1. Olağan Genel Kurul çalışmalarının ön hazırlığına başladıklarını belirten Gönüllü, “halen üye kayıtlarımız devam ediyor. Bu arada koşulların normalleşmesi ile birlikte derneğimizin ilk genel kurulunu yapmayı planlıyoruz. Bunların yanı sıra mesleki ve toplumsal konularda yapabileceğimiz çalışmalarımız gözden geçiriyoruz. Bu süreçte Kaymakamlığımızın desteğine ihtiyacımız olduğu taktirde, sizden de yardım talep edeceğiz” dedi.

Çorumluoğlu da, Kaymakamlık olarak yapılabileceklere destek vereceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sağlık Bakanı’nın açıklamalarını dinledim. Bu yaza kadar 18 yaşa kadar aşıları tamamlayacağız diyor. Bu ciddi bir imkan. Haziranın ilk haftalarında aşı bolluğunun olacağını düşünüyorum. Sinovac gelecek, Biontech gelecek, Sputnik gelecek, kendi aşımız gelecek. Derken aşıdaki sorun bitecek. Şu anda en büyük sorun aşının olmaması. Aşı olan arkadaşlar hastalığa yakalanmıyor değil ama çok hafif geçiyor. Onun için ben bu süreci, hem kamu kuruluşları, hem de sivil toplum kuruluşları için hazırlık aşaması olarak değerlendiriyorum. Siz de bu çerçevede hazırlıklarınızı yapın, bağlantılarınızı kurun. Ben bu yazın çok hareketli geçeceğini düşünüyorum. Hem turizmde, hem gezmede, bu böyle devam etmez diye düşünüyorum, gönlümden de açıkçası bu geçiyor.  Hem yorulduk, hem ekonomik olarak zayıfladık. Bunun en önemli yönü sizsiniz. Ekonomik olarak bakıldığında en fazla zarar görenler arasındasınız. Adam para kazanamayınca, adam yemeğinden kısmıyor, televizyon alacaksa, mobilya alacaksa bundan kısıyor. Gazeteci arkadaşlarımızın da bu süreçte sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Bu yaz da kafeler gibi olacağını düşünüyorum. Kapattık kapattık, bir açtık, her yer doldu.  Bu yazın da böyle olacağını düşünüyorum. Aşıyla birlikte bu kısıtlamalar kalkarsa, ekonominin de daha iyiye gideceğini düşünüyorum."

Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaret sırasında Çorumluoğlu ile ERMED üyeleri, çeşitl ikonular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette; ERMED Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Dernek Sekreteri Sabriye Aşır, Dernek mali Sekreteri Arzu Tekin, Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Aksakal, Fahrettin Özaydın ile Aykut Ateş yer aldı.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Gazeteciler Derneği’ne de iade ziyaretinde bulundu.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

4.05.2021 14:45:09

Bu haber 546 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.089.009

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
197 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
542 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1461 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri