(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YETER Kİ ÇOCUKLAR OKUSUN!

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerindeki Erdeniz Eğitim Kurumlarınca, Türk Metal Sendikası üyelerinin çocuklarına yönelik eğitim kampanyası başlattığı bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdeniz Kurucu Müdürü Erkan Deniz, ziyaret ettiği Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a, söz konusu kampanya hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Taraflar arasında yapılan görüşmeler kapsamında imza altın alınan söz konusu indirim kampanyasına göre, Türk Metal Sendikası’nın yetkili olduğu kurumlarda çalışan işçilerin eğitim gören çocukları, Erdeniz Eğitim Kurumları’nda yüzde 25 indirimli yararlanacaklar.

Yılmaz, deniz ile birlikte imza altına aldıkları sözleşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, bölgenin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak sadece üyelerinin ekonomik haklarının yükselmesi ve korunması ile değil, aynı zamanda ailecek sağlık, sosyal ve eğitim konularında da çaba gösterdiklerini söyledi.

Bunlardan birini daha Erdeniz ile imza altına aldıklarını anlatan Yılmaz, “geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin alacakları eğitimin kalitesi ve seviyesi son derece önemlidir. Bunun yanı sına alacakları eğitimde ailelerinin ekonomik durumlarına yönelik çalışmalarımız da oluyor. Bu kapsamda, Türk Metal olarak Genel Merkezimiz başta olmak üzere tüm şubelerimiz çeşitli çalışmalar yapıyoruz, gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Erdeniz Eğitim Kurumları da hazırladıkları teklifi sundular; üzerinde yaptığımız çalışma ile son haline getirdik. Üyelerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

Erdeniz Kurucu Müdürü Erkan Deniz de, kurumlarında verdikleri eğitim-öğretim kalitesinin, dünya standartlarında olabilmesi için bir dizi atılımlar yaptıklarını belirtirken, “bunun yanı sıra, günümüz koşullarında ailelerimizi de düşünmek zorundayız. Bu kapsamda, Türk Metal Sendikası Şubemize sunduğumuz kampanyamızı olumlu bulması dolayısıyla Sayın Yılmaz nezdinde yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

22.04.2021 13:02:59

Bu haber 1221 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.538

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
418 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri