(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇOCUKLAR SEVİNECEK...

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kurulum çalışmaları süren “Oyuncak Evi”nden incelemelerde bulundu.

Posbıyık, Devril Bulvarı’ndaki eski Sergi Salonu binasında oluşturulma çalışmaları süren oyuncak evi projesi koordinatörü Belediye Başkan Danışmanı Nergiz Bozkurt ve Nart Bozkurt’tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Oyuncak evinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çıocuk Bayramı’ndan hizmete açılmasının hedeflendiğini belirten Posbıyık, şunları kaydetti:

“Ankara Üniversitesi ile bir anlaşma yaptık. Orada da çok büyük bir oyuncak müzesi var. Sunay Akın ile de görüşmeler yapılıyor. İlk binada eski oyuncaklar sergilenecek. Süratle bitirmeye çalışıyoruz. Hemen yan tarafındaki binada (Mado’nun altı) atölye olacak. Gerekli makineleri oraya yerleştiriyoruz. Uzmanların nezdinde çocuklar üretim yapacak, farklı konularda atölye çalışmalarına katılabilecek. Yetişkinler de oyuncak imal edebilecek. Bu bölgede oyuncak müzesi ilk olacak. Çocukları çok önemsediğimiz için, onların mutlu olması için çalışıyoruz. Yeteneklerini ve zekalarını geliştirmeleri için onlara çok güzel bir ortam hazırlıyoruz. Niyetimiz 23 Nisan’da açılış yapmak. İşlerimiz hızla ilerliyor. Ancak pandemi nedeniyle açılışlar yasaklanır mı bilemiyoruz. Ama 23 Nisan’ı hedef aldık, süratle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

16.04.2021 15:11:49

Bu haber 563 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 39 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.146

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri