(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR’DE İSTİHDAMA DEVAM…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (Erdemir) işçi alımına yönelik müracaatların son gününün 16 Nisan olduğu bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamalara göre, Erdemir’in, stratejileri ve hedefleri doğrultusunda belirlediği ihtiyaçlara uygun olarak işçi alımları gerçekleştirileceği belirtildi.

Erdemir’in hali hazırda çeşitli işletme ünitelerinde saat ücretli statüde görev yapmak üzere işe alım prosedürlerini yürüttüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Erdemir; bölgemizdeki meslek liselerinin metalürji, makine, metal, elektrik/elektronik ve endüstriyel otomasyon, meslek yüksek okullarının metalürji/döküm, metal, makine, elektrik/elektronik, kontrol ve otomasyon bölümlerinden mezun, 18-25 yaşları arasında, tercihen askerliğini yapmış, uygulanacak sınavlarda ve değerlendirmelerde başarı sağlayan adaylar arasından ihtiyacı çerçevesinde işe alım gerçekleştirecektir.  Başvurular Erdemir Ana Kapı’dan form doldurulmak suretiyle alınmakta olup, başvuru esnasında pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, maske ve mesafe konusunda gerekli tüm önlemlerin alınmasına dikkat edilmektedir.  Şu ana kadar başvuru sayısı 6 bini geçti. Kriterlere uygun kişiler için ilk aşama sınavları 5 Nisan itibariyle başladı. Başvurular 16 Nisan 2021 tarihine kadar alınmaya devam edilecektir.

OYAK KATKIYI SÜRDÜRÜYOR

OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, pandemiyle birlikte yaşanan zor koşullarda dahi istihdam yaratmaya; tarihsel bir bağlılık duyduğu Ereğli’ye katkı sunmaya devam ediyor. Erdemir, bugün 170 binin üzerinde nüfusu olan Ereğli'de, çalışanları, onların eş ve çocukları ile birlikte yaklaşık 30 bin kişilik büyük bir aile olarak güçlü büyümesini sürdürüyor. 1965’te faaliyetlerine başlamasıyla birlikte Ereğli’nin modern bir sanayi kenti olma yolculuğuna yön veriyor.

ÇALIŞANINA ÖNEM VERİYOR

Erdemir, OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinde yürütülen insan kaynakları stratejisinin bir parçası olarak; bilgi üreten, çözüm odaklı, gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın nitelikli insan gücünü artırmaya ve elde tutmaya yönelik uygulamalar hayata geçiriyor. Çalışanlarının ve ailelerinin sosyal gereksinimlerine büyük önem veren Erdemir, lojmanlar, misafirhane, yemekhaneler, restoranlar, kültür merkezi, açık ve kapalı spor tesisleri ve kreş gibi sosyal tesisleriyle çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.”

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

6.04.2021 15:01:02

Bu haber 1939 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.04.2021 09:11:40
Oypalı diyor ki;

Erdemir personeli hariç kime değer veriliyor. Tazminatsız işten çıkartmak için işçi eksikliğine gitmek için durmadan plan proje yapan 1 tl bin hesabını yapan şirkettir Oypa. İstihdama gelirsek madem işe ihtiyacın var ozaman gel oypada çalış desin bakalım çalıscakmı, oypadakileride aldın personele. Allah büyük ol der olur. Kalp kırmak ne demek Oypa yöneticileri görür birgün




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.087.650

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
196 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
542 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1461 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri