(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DOĞRU BULMUYOR, ELEŞTİRİYORUZ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na yönelik ‘linç girişimi’ne karşı bir destek de AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kürşat Yağız’dan geldi.

Aynı zamanda Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Yağız da, pandemi süresince Ereğli’nin sıkıntılı günlerden geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızı sürecin içerisine dahil ederek top yekün bir mücadele başlatmıştır. Yapılan denetimler ve alınan tedbirler sonucu Ereğli ilçemizde geçtiğimiz hafta birçok iş yerinin açılmasına vesile olarak hem işletme sahiplerini hem de o işletmelerde çalışan binlerce kişinin takdirini kazanmıştır. Üç ay önce çekilen görüntülerin bu günlerde yeniden servis edilip sosyal medyada ve ulusal medyada linç kampanyası başlatılmasını doğru bulmuyor ve yapılan eleştirileri haksız görüyoruz. Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’nun çalışmalarını takdirle karşılıyor ve yanında olduğumuzu ifade ediyorum.”

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

6.03.2021 20:49:28

Bu haber 837 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.03.2021 18:34:30
Bir bilen diyor ki;

Kaymakam hakkında yapılan bir işlem yok kime karşı savunuluyor belli değil herkes kaymakama destek mesajları yayınlayarak kaymakamı gündemde tutuyorlar tartistiriyorlar.bunun kaymakam beye faydadan çok zararı var ama anlayan yok birde bu itibar cellatları kimlermis biri açıklasın.




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.999.330

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
688 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
301 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1422 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri